G
Gott
Guest
was willst du bei dem bauernverein
Ma boli me to... is ja nur wegen dem Geld :wickedfart:
was willst du bei dem bauernverein
Danke. Nisam znao to imam puno prijatelja sto se zovu Alen i sto su Mulimani.
Cestitam jos vise od nas u nogometu.
sta je onda Fadil Kovacevic?Slusaj Deckicu ti bi trebalo da znas razliku izmedju IME i PREZIME???Po prezimenu se zna ko je koja nacionalnost.
sta seres bolan bre ba?Slusaj Deckicu ti bi trebalo da znas razliku izmedju IME i PREZIME???Po prezimenu se zna ko je koja nacionalnost.
jebes sve klubove osim Hajduka iz SplitaMa boli me to... is ja nur wegen dem Geld :wickedfart:
sta je onda Fadil Kovacevic?
sta je onda Fadil Kovacevic?
eto ja cu rec da je on Bosanac :thefinger:Po imenu i prezimenu nemozes odrediti Nacionalnost.
Das geht nicht.
Woody Allan, Ray Allan, Alan Prost, Alan Shearer,...itd... sve naravno (rodjeni) MuslimaniSerbe? sehr interessant.
A Kovacevic je cisto muslimansko prezime jel? eto vidis da ne mores samo po prezimenu definirat ko je sta...Verovatno je Musliman. Al ima muslimana koji su zadrzali srpska-hrvatska prezimena. nisu ih menjali od kako su primili islam, kapiras?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen