Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Serbe mit Rekord bei der Mathematik-Olympiade

Also scheint es unter den Serben auch intelligente Leute zu geben? Muss ich in Zukunft berücksichtigen... sehr bemerkenswert.

Па него шта....

а не као миле малборо који пати од личних комплекса према родној Земљи...

ја не знам, зашто си мене нашао зајебавати, умјесто да упозораваш оног прекеја да престане, али хајде брига мене.
друго, ја сам из Републике Српске, односно из Херцеговине, та држава ме не занима, нит ће ме икада занимати, једноставна ствар. Србин сам, црногорског поријекла, ништа више ни манје, јел јасно ? Не знам, шта вам је стало до нас Срба ? Лако ти на мене, то што се код вас дешава, ништа ха ?

ја не знам, зашто си мене нашао зајебавати, умјесто да упозораваш оног прекеја да престане, али хајде брига мене.
друго, ја сам из Републике Српске, односно из Херцеговине, та држава ме не занима, нит ће ме икада занимати, једноставна ствар. Србин сам, црногорског поријекла, ништа више ни манје, јел јасно ? Не знам, шта вам је стало до нас Срба ? Лако ти на мене, то што се код вас дешава, ништа ха ?

:lol: wie der flennt

herzlichen glückwunsch, aber in zukunft hoffe ich, dass serbien auch auf seine politiker stolz sein kann.

Zurück
Oben