al eto, pošto si mi draga...
pazi, navodno je dotični zakla 1360 srba u jednoj noći sa takozvanim srbosjekom (garbenmesser) (i kao pobjedio to neko takmičenje)... kao prvo zamolio bi te da pogledaš kako taj 'srbosjek' izgleda. i zamisli kako je to s njime rezat vrat. moraš bit jebeno precizan vamo tam. al hajmo reć da je pero to bio.
ajmo prepostavit da jedna noć traje 10 sati (hajmo reć da je krenio u 8 navečer do 6 ujutro)
1360 osoba podjelimo na 10 sati, to je nekih 136 ljudi po satu
znači su više dvije osobe po minuti.
ona je znači 10 sati bez prestanka klao i u taktu od manje od 30 sekundi lišija po jednu osobu života.
i vjerovatno su ljudi samo stajali, još malo podigli glavicu da im on samo može komotno prerezat grkljan.
daj bogati malo realnosti.
lutko. pobjednikk piše povjest. dovoljno ti je pogledat partizanski film i sve će ti bit jasno. toliko o neutralnosti.
mitomanija je bolest. kao ona priča s hrpom očiju u korpi ustaškog časnika.
ja sam ovdje ovu temu završio, nisam ja svoje živce našao na ulici, a iste gubim kad se moram prepirat oko budaleština koja svaka osoba može odgonetit samo da malo mućne glavom i koristi malo svoj mozak.
idem sada ručat. danas mi je na planu 'srpsko novorođenče u kajmaku garniranom friškom šangarepom'. mi hrvati to jedemo, jebiga.
da nadodam:
brzica
nomen est omen, jel
a vidiš da je bio i budala. mučio se nekim tamo nožem za sjeno, biće bio retardiran pa nije znao koristit običnu nožiu ili puškomitraljez. ja budale od čoeka.