DZEKO
Besa Bese
Ponavljač koji nezna da se opet ponavlja
Ponosi se više sa Albancima nego sa svojim Narodom
Sve je to jedna velika gluposti šta ti ovdje pišeš!.
Ja bih se ipak volijo ovako složiti da su kod tebe bili Albanci a kod mene da su bili Bosanci jel može?. Ma mene bolan nezanima jesuli oni Muslimani ili nisu!. Meni je moja Zemlja, moj Narod, moj Ponos najbitni a i moja Vjera ali nemora odmah značiti ako su i oni Muslimani da ih ja moram voliti samo zbog toga što su i oni Muslimani!. Ja volim svoj Narod baš zato što su Bosanski Muslimani Bosanci!. To sada zbog ovoga što si napiso > (muslimani su bili)!.
koji ti je kurac ?
gdje se ja ponosim vise sa njima nego sa mom narodom?
ja sam rekao da je bilo i albanca koji su se borili bas zato sto su muslimani, nemora to odmah znaciti da se ja ponosim sa njima, to je istina da je bilo par njiha i nista drugo.
ti sebi okreces kako treba sta ja pisem, ali nisam nikad rekao da se ja s njima vise ponosim nego sa svom narodom.
i samo sto sam rekao da kod nas ima jedan pekar albanac ne znaci to da su sve borci kod nas bili albanci, naravno da su to bili nasi koji su branili domovinu, ali je i bilo dobrovoljaca.
sigurno znas i za mudzahedine, i kod njih je bilo izmedu arapa, turaka i par albanaca.