Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Srpska & Srbija / Jasenovac Film

;)
Nazalost ne, bio je sladak posto je htjeo opet rat...ja ga pozvao na pice a on me odbio. :(

LoL :D

e sada sam svasta pomislila kazes bio ti je SLADK??? hteo si da ga vidis na pice, da nisi gey ti ? al i ako si, ja sam tolerantna nemam nista protiv nikog.....nego ja necu i nisam za rat....ja sam da svako zivi u slobodi, samo da diskutujemo i ubijamo dosadu...

a sto meni stavljas ovu sahovnicu-Schachbrett? Kad cete imati grb i krunu ko mi i sve ostale drzave evrope koje imaju svoju istoriju i kulturu vekovima staru?;)

nisam ti stavio sahovnicu... to je moja signatura: Dinamo Zagreb... to dode automatski...

Mi imamo Grb i mi imamo krunu na nasoj sahovnici koja pokaze simbolicno: Zagorje, Dubrovnik, Dalmaciju, Istru i Slavoniju:

lgs.axd

;)

;)

e sada sam svasta pomislila kazes bio ti je SLADK??? hteo si da ga vidis na pice, da nisi gey ti ? al i ako si, ja sam tolerantna nemam nista protiv nikog.....nego ja necu i nisam za rat....ja sam da svako zivi u slobodi, samo da diskutujemo i ubijamo dosadu...

Ne sladak u smislu da mi se svidjao, vec sladak kao ona Ferrby-igracka :-)
Cakan i mekan!

e ako je tako, dobro dosla u forum!:D

nisam ti stavio sahovnicu... to je moja signatura: Dinamo Zagreb... to dode automatski...

Mi imamo Grb i mi imamo krunu na nasoj sahovnici koja pokaze simbolicno: Zagorje, Dubrovnik, Dalmaciju, Istru i Slavoniju:

lgs.axd

;)

aha i to je sve, nekako sem tih gradova nema nista vise reci o svojoj proslosti i istoriji, prazna vam je...al sad ces, tako je kako je, bice u buduce svega, tek je drzava hr nastala;)

Zurück
Oben