Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

iskreno govoreci, nijesmo zasluzili pricati o pobjedi jer Partizan je zasluzeno dobio utakmicu. S druge strane, da smo iskoristili onaj penal, rezultat bi drugacije ispao.
To je fudbal burazeru, sta da radis, moze i da se diskutuje i o tome da li je bio penal i da li je bio kvalitetan fudbal, sto mislim da nije. Ali slozio bih se da je zasluzena i nema mestu prici o kradji titule itd..

Sa druge strane ima jos dosta da se igra, velikih je to 7 poena, ali nije ni nista gotovo.

ako mi verujes...odavno mi nije krivo, ovo je za mene samo jos
smesno.
Nestali smo sa evropske fudbalske karte, a ovaj Savez nastavlja da
rusi fudbal...a grobari se raduju...pa zar nije to smesno ??

: ))

Pozdrav
Baba
A sta treba da placemo sto smo pobedili ? Iskreno ne zanimaju me svadje izmedju grobara i nemam nameru da kvarim sebi zbog toga raspolozenje.

Nisu Grobari ili Partizan kriv sto je fudbal takav kakav je kod nas, mislim i na nivou reprezentacije i na nivou lige.

Salim se ja malo oko cifre dugova niti me to zanima iskreno, ali je velika bruka za jedan takav klub. Da je u pitanju Partizan ja bih to isto rekao.

To je fudbal burazeru, sta da radis, moze i da se diskutuje i o tome da li je bio penal i da li je bio kvalitetan fudbal, sto mislim da nije. Ali slozio bih se da je zasluzena i nema mestu prici o kradji titule itd..

Sa druge strane ima jos dosta da se igra, velikih je to 7 poena, ali nije ni nista gotovo.

Fudbal ono nije bio, a dosla je citava Evropa da gleda utakmicu. Celnici nekoliko klubova iz Italije itd....a utakmica za smece.

Mislim da nema smisla ovu ligu dalje podrzavati odnosno dalje voditi. Mi u ovom trenutku nemamo mogucnosti da se oporavimo od silnog udarca mafije na Zvijezdu, a vama nista ne pomaze da dobijate titule, nakon titule. Ako se ne uvedu neke nove reforme i dok se ne izbaci cijelo rukovodstvo FSS-a, ovo nema smisla. Znas i sam. Znam da je ovo lako reci i zvuci banalno, ali nasa drzava je banalna drzava dakle vidis i sam.

Zvijezdi je potrebna privatizacija i jaki covjek s parama, inace necemo slijedecih desetak godina nista osvojiti.

Engleski sajt posle derbija stavio "Delije" na prvo mesto: To ludo i bezumno nasilje! FOTO

Serija nasilja zapljusnula je stadione u Evropi proteklih dana, pa je engleski sajt Talksport odlučio da se pozabavi najekstremnijim navijačima današnjice.

news_55355.jpg

Povod za tako nešto, pogađate, bio je beogradski derbi, na kojem je bačeno 200 topovskih udara i upaljeno isto toliko baklji. Takođe, u Lisabonu se igrao gradski derbi Benfika - Sporting, gde su navijači zapalili stadion, pa su Englezi imali više nego dobar šlagvort.

Nakon što ih je američki sajt Bleachereport uvrstio "samo" u grupu najluđih, engleski ih je posle najnovijeg derbija i definitivno "zakucao" na prvo mesto. Gledajući listu, čini se da se Ostrvljani ipak bolje razumeju u navijačku scenu od Amera...

4tlt.jpg

Ludo i bezumno nasilje dogodilo se prošlog vikenda na utakmici u Beogradu. Zbog pirotehnike fudbaleri Partizana su morali da ostanu na terenu u poluvremenu, navijači Zvezde im nisu dali da uđu u svlačinice. A, sve se desilo nakon što je uprava Zvezde sklonila stolice sa južne tribine, kako bi sprečila goste da lome i pale. Godinama unazad kod nas možda su ovakve scene bile moguće, ali je to sada potpuno drugi svet u odnosu na Premijer ligu. Istorija nas je bolno učila da bezbednost mora biti na prvom mestu, da tu nema ničega loše. To znači da će naša potraga za najluđim navijačima ići dalje od japanskog turiste koji maše plastičnom zastavicom na "Stamford Bridžu"...

6dxd.jpg

To je bio uvod, a evo šta piše pod brojem 1.

- "Delije", navijači bivšeg evropskog šampiona, vrlo su uspešni u pravljenju neprijateljske atmosfere. Poznati su kao "Heroes", i za njih se vezuju srpske paramilitarne grupe tokom ratova na Balkanu. Danas, klub je samo senka onoga što je nekad bio, jer igra u slabašnom domaćem prvenstvu. "Delije" najbolju atmosferu prave protiv Partizana ili u Evropi - stoji u kometaru.

Iza Zvezdinih, slede navijači brazilskog Gremija, pa onda ide Leh Poznanj, Lacio, Napoli, Olimpijakos, Penjarol, Bešiktaš, Barras Bravas (huligani Boke, Rivera, Njuelsa) i Aris.

A, posle svega, "Delije" će možda na gostovanje Radu na Vračaru morati da idu bez šalova i zastava...

Engleski sajt posle derbija stavio "Delije" na prvo mesto: To ludo i bezumno nasilje! FOTO - SPORT - SMEDIA

A sta treba da placemo sto smo pobedili ? Iskreno ne zanimaju me svadje izmedju grobara i nemam nameru da kvarim sebi zbog toga raspolozenje.

Nisu Grobari ili Partizan kriv sto je fudbal takav kakav je kod nas, mislim i na nivou reprezentacije i na nivou lige.

Salim se ja malo oko cifre dugova niti me to zanima iskreno, ali je velika bruka za jedan takav klub. Da je u pitanju Partizan ja bih to isto rekao.

ma pusti Zvezdu - pogledaj celu ligu i stanje u klubovima.

Pozdrav
Baba

Zurück
Oben