Tumbas
-_-
hahaahahahahah tosic so ein vollpfosten oh mein gott :toothy9:
Dusko Tosic peva picke ciganske ...msm lapsus oce coveku to po nekad - YouTube
Dusko Tosic peva picke ciganske ...msm lapsus oce coveku to po nekad - YouTube
Werden in Serbien zurzeit irgendwelche Stadien renoviert/vergrößert oder wird sowas geplant ?
Dugovi fudbalskog kluba Crvena zvezda, gradnja novog stadiona, napadač Partizana Eduardo Pašeko ili optužbe da upravlja klubom iz senke… Ovo su samo neke od tema o kojima je govorio Goran Vesić. Doskorašnji član UO Crvene zvezde i savetnik predsednika Vladana Lukića dao je intervju za redstarbelgrade.info.
- Ova uprava je za skoro tri godine na osnovu novih prihoda, sponzorskih ugovora i donatorstva, prihoda od transfera igrača, kao i kredita koji su dobijeni da bi se otplatili kratkoročni krediti, u klub unela 52.133.960 evra. Za ove tri godine dobavljačima je plaćeno 23.434.480 evra, bankama 7.748.961 evra, za zarade, uključujući i zaostale zarade iz prethodnog perioda, plaćeno je 6.175.942 evra, drugim klubovima je plaćeno 4.207.650 evra, dok je igračima i sportskim stručnjacima (najveći deo obaveza je iz prethodnog perioda) isplaćeno 10.566.928 evra. Dakle, prinuđeni smo da plaćamo stare dugove, a da istovremeno kupujemo igrače i stvaramo tim. Uspeli smo da ove tri godine naš godišnji budžet bude između 10 do 12 miliona evra. Želim samo da istaknem da je nekoliko godina pre dolaska predsednika Lukića u klub jednogodišnji budžet kluba bio oko 25 miliona evra. Ukupne obaveze kluba danas iznose 33.129.349 evra - rekao je Vesić i najavio mogućnost izgradnje novog stadiona.
Pre toga moraće da se izradi saobraćajna studija, da se izdejstvuju promene Detaljnog urbanističkog plana, pronađu investitori...
- Na tome je posebno angažovan predsednik našeg sportskog društva Petar Škundrić. U ovom trenutku najrealnije je da finansiranje stadiona bude obavljeno iz Kine. Mislim da ćemo veoma brzo, još tokom aprila, potpisati pismo o namerama sa renomiranom kineskom kompanijom. To je uvod u ugovor o izgradnji novog stadiona, koji će biti potpisan u roku od nekoliko meseci. Projekat je vredan oko 600 miliona evra, a mislim da je važno da se zna da je u pitanju rekonstrukcija "Marakane", koja se neće rušiti i da će se sve vreme dok se bude radilo igrati utakmice.
Jedno od pitanja se odnosilo i na Pašeka, odnosno da li je Brazilac bio "mamac" na koji se Partizan "upecao".
- A šta vi mislite? Primetili smo da prate naše transfere, a Zvezda nije u situaciji da radi bilo kome besplatan skauting. Da je Zvezda htela Eduarda, on bi nas koštao nekoliko puta manje.
Vesić je često označavan kao čovek koji iz senke vodi klub iz Ljutice Bogdana…
- Uvek mi je bilo smešno kаdа se neko iz drugog klubа bаvi nаmа. To govori o kompleksimа. Moglo bi dugo dа se pričа o njihovim senkаmа, аli o tome drugom prilikom i vrlo detаljno. Inаče, ti što pričаju kаko jа vlаdаm iz senke posle dođu u klub nа pregovore sа Lukićem!? Ovа zlonаmernа pričа je plаsirаnа i usmerenа je kа rušenju Zvezde. Njome žele dа pokаžu kаko Crvenа zvezdа nemа predsednikа, već njome vlаdаju neki ljudi zа koje se ne znа, što znаči dа nismo ozbiljnа institucijа. Dаkle, hаjde dа jednom stаvimo tаčku nа tu glupost.
Jedno od 44 pitanja u opširnom intervjuu odnosilo se i na podatak da tokom njegovog prisustvа u košаrkаškom i fudbаlskom klubu, Zvezdа nije osvojilа nijednu titulu?
- Ako me pitаte dа li sаm zаdovoljаn učinjenim u košаrci - nisаm. Bio bih zаdovoljаn dа smo svаke godine osvаjаli duplu krunu i dа smo igrаli Evroligu. I zаto mi je mukа kаdа čujem kаko pojedini neupućeni "poznаvаoci košаrke" ili zlonаmerni pričаju kаko je uprаvа, čiji sаm deo bio, "uništilа" košаrkаški klub. Tаj košаrkаški klub je "uništen" dve godine rаnije kаdа je počeo dа se bori zа opstаnаk, kаdа je izgubio Vujаnićа, Rаdmаnovićа i ostаle, kаdа je ušаo u finаnsijske probleme zbog аstronomskih ugovorа koji su potpisivаni sа igrаčimа bez ikаkvog plаnа... Mi smo oživeli košаrkаški klub, podigli gа nа noge, od klubа koji se borio zа opstаnаk doveli gа dа se bori zа tutule i od klubа koji je bio u milonskom dugovimа doveli u njegа ozbiljne sponzore. Čim se pojаvio finаnsijer, čovek sа društvenim ugledom, koji je mogаo dа uloži više novcа u klub, а pri tom je želeo dа bude predsednik, prepustili smo mu dа vodi klub dаlje. Svi smo se preselili nа tribine i svim srcem nаvijаli dа klub uzimа titule, dа nаstаvi gde smo mi stаli i dа bude uspešniji - zaključio je Vesić odgovarajući na pitanja posetioca redstarbelgrade.info.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen