Tumbas
-_-
Tagoe wird ja der neue Cleo
2 Spiele.3 Tore
Dafür waren Cleo´s Tore schöner
Zvezda gewinnt sowieso am 16.3
mag sein aber Tor ist Tor ... er hat ja noch zeit schöne Tore zu machen
Tagoe wird ja der neue Cleo
2 Spiele.3 Tore
Dafür waren Cleo´s Tore schöner
Zvezda gewinnt sowieso am 16.3
Rambo i Dinjo u Beogradu?
Beogradska Marakana uskoro bi mogla da podseti na onu brazilsku, jer bi se na terenu stadiona našla dva fudbalska čarobnjaka, Dejan Petković i Ronaldinjo. Kako piše "Kurir", popularni Rambo je izrazio želju da karijeru završi na prijateljskom meču između Zvezde i Flamenga, koji bi se odigrao u srpskoj prestonici.
Ronaldinjo na Marakani i to ne na onoj brazilskoj već našoj, beogradskoj. Možda zvuči neverovatno, ali šanse postoje.
Karijeru završava na beogradskoj "Marakani"
Kako piše Kurir, fudbaler Flamenga, Dejan-Rambo Petković, oproštajnu utakmicu mogao bi da odigra u Beogradu protiv Crvene zvezde. Imajući u vidu da je letos u Flamengo stigao Ronaldinjo, jasno je da bi uz Ramba, u srpsku prestonicu stigao i magični Brazilac.
Kako piše ovaj list, sportski direktor Crvene zvezde, Ivan Adžić, o mogućnosti odigravanja ovog meča, već je pričao sa Petkovićem i konstatovano je da je dolazak Flamenga u Beograd realnija opcija od odlaska Zvezde u Brazil.
"Rambo je već zvao Zvezdu i rekao nam o čemu se radi. Nama je velika čast što ćemo odigrati utakmicu s Flamengom, ali još nije sigurno da li će meč biti organizovan u Beogradu ili u Rio de Žaneiru... Naša i Rambova želja je da se on od fudbala oprosti u Srbiji. Mi smo spremni da organizujemo utakmicu s Flamengom i napravimo veliki spektakl na Marakani", rekao je Adžić za Kurir.
Čim prođe karneval, dolazim u Beograd: Ronaldinjo
Ukoliko utakmica bude ugovorena, Rambo bi odigrao po jedno poluvreme za obe ekipe. U prilog ovom meču ide i sjajna saradnja dva kluba, uspostavljena letos, kada je u redove "crveno-belih" došao igrač Flamenga, Kristijan Borha.
Konačna odluka, ipak, biće na predsednicima dva kluba, Vladanu Lukiću i Patrisiju Amorimu, a termin za odigravanje meča tražio bi se na leto ili na kraju godine.
RTS :: Rambo i Dinjo u Beogradu?
Wie schlagt sich Prosinecki als Trainer von Zvezde?
Vojvodina macht das noch!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen