Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Hepmi yalan? Nerden biliyorsun hep yalan oldugunu? Nerden biliyorsun verilen rakamlardan fazla askerin öldügnü? Bu soruyu yanitlayin. Size verecegim vevab hazir.

Son haberlere bakilinca mesala 4 ay önce sisli havada pkk saldirdi 16 sehit denildi ama olaya sahit olan askeri kaynaklar sehit sayisinin 30-50 arasi oldugunu söyledi sonradan abuk sabuk haberler cikti yok bordo bereliler telsizi kapati siniri gecti 30 pkkli öldürdü diye ak piclerde "bize telsiz kapatirmayin" diye sacma sapan haberler yapildi milletin gazi alindi 2-3 gün sonra unutuldu. Bana magra propagandasini hatirlatiyor yok pkklilar duvara yazmis bordo berelini nasil fark edersiniz "Merak etmeyin o sizi bulur" :D

Yüksekova da Asker bir binayi havaya ucurmak istedi vali izin vermedi girin dedi pkknin yerlerstirdigi bomba patladi 4-5 Sehit verildi sonradan haberlerde 1 sehit diye verildi ve ak medyasi bunu böyle haber yapti " Cumhurbaskani Talimat verdi artik binalar havaya ucurulacak" o Vali orada hala görev yapiyor.

Diyarbakir Dicle Kommando Tugayina saldiri oldu neredeyse bütün bina havaya ucuruldu askeri kaynaklar yine 30 Sehit diye verdi ama AKP Medyasi 1 Sehit dedi sonrasi komedi binaya ilk önce beyaz perde cektiler sonra tepki büyüyünce Bayragi astilar.

saldirinin-yapildigi-binaya-branda-cekildi-670x330.jpg

Asker Yüksekovada bina basiyor icinde AKP ve HDP ilce teskilatlari ile karsilasiyor. Kirpi iki parcaya bölünmüs 13 sehit var kaza oldu diye veriyorlar.
Devlet propaganda yapabilir ama bari bu kadar acik olmasin Rusyanin yaptigi gibi oluyor.

Tabi ki yanlis rakamlar veriliyor, bu önceden de yapiliyordu ama bu AKPicler kantarin topuzunu kacirdi. Aldiklari nefes zarar vermeye basladi.

- - - Aktualisiert - - -

AKPciler diyecektim. :D

Açıklandıktan fazla asker öldünü sanmiyorum. Çünkü bunu saklamak biraz sor.

- - - Aktualisiert - - -

Bunun tabiki AKPnen ağlakası yok. @Torukonın dedi gibi. Yanliş rakamlar eskidende veriyoruldu.

Son haberlere bakilinca mesala 4 ay önce sisli havada pkk saldirdi 16 sehit denildi ama olaya sahit olan askeri kaynaklar sehit sayisinin 30-50 arasi oldugunu söyledi sonradan abuk sabuk haberler cikti yok bordo bereliler telsizi kapati siniri gecti 30 pkkli öldürdü diye ak piclerde "bize telsiz kapatirmayin" diye sacma sapan haberler yapildi milletin gazi alindi 2-3 gün sonra unutuldu. Bana magra propagandasini hatirlatiyor yok pkklilar duvara yazmis bordo berelini nasil fark edersiniz "Merak etmeyin o sizi bulur" :D

Yüksekova da Asker bir binayi havaya ucurmak istedi vali izin vermedi girin dedi pkknin yerlerstirdigi bomba patladi 4-5 Sehit verildi sonradan haberlerde 1 sehit diye verildi ve ak medyasi bunu böyle haber yapti " Cumhurbaskani Talimat verdi artik binalar havaya ucurulacak" o Vali orada hala görev yapiyor.

Diyarbakir Dicle Kommando Tugayina saldiri oldu neredeyse bütün bina havaya ucuruldu askeri kaynaklar yine 30 Sehit diye verdi ama AKP Medyasi 1 Sehit dedi sonrasi komedi binaya ilk önce beyaz perde cektiler sonra tepki büyüyünce Bayragi astilar.

saldirinin-yapildigi-binaya-branda-cekildi-670x330.jpg

Asker Yüksekovada bina basiyor icinde AKP ve HDP ilce teskilatlari ile karsilasiyor. Kirpi iki parcaya bölünmüs 13 sehit var kaza oldu diye veriyorlar.
Devlet propaganda yapabilir ama bari bu kadar acik olmasin Rusyanin yaptigi gibi oluyor.

Gereken cevabin yarisini Cebrail kardesim yanitlamis. O bölgede ve bölükte kayiti gecen askeri personelin verdigi kayip nasil saklanir? Nasil gizlenir? Bu fenomen gercekten benim merakimi uyandiriyor. Onun haricinde ölüm raporlarinda sehit olarak gecen askerler pekala nüfuz kayitinda nasil gizlenebilinir? Bu cambazligin yanitini elbette isterim. Sayet uzaylilar kayita gecmediyse o bir baska konu.

Disardan gelen art niyetli dedikoduya daha seneler önce ciddiye alsaydik, hesabima göre ülkede mevcut olan askerleri birakin, ondan sonraki gelen nesillerde bügünden itibaren sehit sayilmasi gerekiyormus. Bu kurumlarin icinde sizler olmadikca bu tür dedikodulari korkarim daha cok duyacagiz.

Geberen leslere gelince.Onlarin sayilari aciklandigindan daha fazladir. Nedenmi? Bu itlerin dörtte biri yurtdisindan intikal.

Ortada sadece bir gercek varsa o da Kuzey Irakta ve Suriyedeki batakliklar kurutulmadikca ve alt yapilari dagilmadikca carpismalar devam edecektir. Conkü disardan gelen maaslari saglam olan kiralik teröristlerin arkalari simdilik kesilmeyecek gibi.

Gereken cevabin yarisini Cebrail kardesim yanitlamis. O bölgede ve bölükte kayiti gecen askeri personelin verdigi kayip nasil saklanir? Nasil gizlenir? Bu fenomen gercekten benim merakimi uyandiriyor. Onun haricinde ölüm raporlarinda sehit olarak gecen askerler pekala nüfuz kayitinda nasil gizlenebilinir? Bu cambazligin yanitini elbette isterim. Sayet uzaylilar kayita gecmediyse o bir baska konu.

Disardan gelen art niyetli dedikoduya daha seneler önce ciddiye alsaydik, hesabima göre ülkede mevcut olan askerleri birakin, ondan sonraki gelen nesillerde bügünden itibaren sehit sayilmasi gerekiyormus. Bu kurumlarin icinde sizler olmadikca bu tür dedikodulari korkarim daha cok duyacagiz.

Geberen leslere gelince.Onlarin sayilari aciklandigindan daha fazladir. Nedenmi? Bu itlerin dörtte biri yurtdisindan intikal.

Ortada sadece bir gercek varsa o da Kuzey Irakta ve Suriyedeki batakliklar kurutulmadikca ve alt yapilari dagilmadikca carpismalar devam edecektir. Conkü disardan gelen maaslari saglam olan kiralik teröristlerin arkalari simdilik kesilmeyecek gibi.

Özel Askerlerin imzaladigi sözlesmeler var bu yüzden aciklanmiyor. Bunlari aylesi dair imzaliyor.

Senin Türkcene hastayim :hug:

Rezil ettin beni! Hahahaha

hayatımda hiç Türk okuluna gittim olmada. Gerce konuşmam o kadar berbat değil. Yazmam ve okumam çok kötü. Hahaha

- - - Aktualisiert - - -

Tamam rezilimi çıkardınız! Hahahaha

- - - Aktualisiert - - -

Neyse konuya geri dönelim.

[h=3]TEBER'in seri üretimine başlanıyor[/h]
16.05.2016 Fatih Yılmaz/Kokpit.aero

Bombaların vuruş kabiliyetini arttıran TEBER, 401'inci Filo Komutanlığı'na bağlı F-16 Blok 40 uçakları tarafından gerçekleştirilen uçuş testlerini başarıyla tamamladı.

Roketsan, savaş uçakları tarafından kullanılan genel maksat bombalarını akıllı hale getiren lazer güdüm kiti TEBER’in test ve sertifikasyonunu tamamladı. 401’nci Filo Komutanlığına bağlı F-16 Blok 40 uçakları tarafından gerçekleştirilen uçuş testlerinin başarıyla tamamlanmasının ardından TEBER güdüm kitinin bu yıl içerisinde seri üretime geçmesi planlanıyor.

TEBER, MK–81 ve MK–82 genel maksat bombalarının vuruş kabiliyetlerini arttırarak akıllı hale getiren bir lazer güdüm kiti. Kuyruk bölümü, hassas güdüm sağlayacak Ataletsel Ölçüm Birimi (AÖB) ve Küresel Konumlama Sisteminden (KKS) oluşan TEBER, sahada kullanıcı tarafından çok hızlı bir şekilde bombaya entegre edilebiliyor.

Bombaların burun kısmına istenildiği zaman takılabilen yarı aktif Lazer Arayıcı Başlık (LAB), silah sistemine yerdeki hareketli hedefler karşısında hassas vuruş kabiliyeti kazandırıyor. TEBER, belirlenen hedefi 28 km mesafeden 3 metre hassasiyetle vurabiliyor.
http://www.kokpit.aero/teberin-seri-uretimine-baslaniyor

Zurück
Oben