Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

mustafa%252Bsarigul%252Boy%252B%252Bteyzeye%252Bbirsey%252Bolsun%252Bistemiyorsaniz%252Boyunuzu%252Bbana%252Bverin.jpg

CHP tam bir sigir kitlesi.

MHPde tam bir ırkçı kitlesi.

(Irkçılık yapan, ırkçılık için savaşan ve ırkçılık uğrunda ölen, bizden değildir.)
[Ebu Davud]

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Rabbiniz bir olduğu gibi, babalarınız, dininiz ve Peygamberiniz de birdir. Arabın Aceme, [Arap olmayana] Acemin Araba üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızının karaya, karanın kırmızıya üstünlüğü yoktur. Hiçbir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir.)

(Irkçılık yapan, ırkçılık için savaşan ve ırkçılık uğrunda ölen, bizden değildir.)
[Ebu Davud]

(Rabbiniz bir olduğu gibi, babalarınız, dininiz ve Peygamberiniz de birdir. Arabın Aceme, [Arap olmayana] Acemin Araba üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızının karaya, karanın kırmızıya üstünlüğü yoktur. Hiçbir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir.)

aferin sana iste böyle yola gel

[Ebu Davud]

CHAPEEE Zihhhhniyeetttiiii dinden konusuyor.:haha:

[Ebu Davud]

Seni bir türlü bir klasifikasyona sokamadim. Senin siyasi tutumun fena bas döndürücü.

Seni bir türlü bir klasifikasyona sokamadim. Senin siyasi tutumun fena bas döndürücü.

Kısaca sana siyasi görüşümü özetliyeyim:

Sosyal Demokratım, Atatürkçüyüm, ırkçılığa ve milliyetçiliğe karşıyım

Türkiyenin Kıbrıs siyasetini sevmem, KKTC halkı kendi kaderini kendi temin etmelidir, Türkiye Kuzey Kıbrıs'tan askerini çekmesini diliyorum.

Dini konulara gelince:

Elhamdulillah müslümanım. hatalarım ve yalnışlarım olabilir ama rüşvet, yolsuzluğa ve yetim hakkı yemelere karşıyım.

Zurück
Oben