Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

tumblr_lhtdfqtLFD1qci3mxo1_500.gif

Lice de 3 Asker sehit 5 isi yarali. TSK harbiden ne ise yariyor? Hic bisey yaptiklari yok dag tasi dövecekleri yerine gitsinler türkiye icinde pkk kamplarin yok etsinler.

Mit den ungelenkten Bomben wurden erfolgreich die Lenkrüstsätze KGK/HGK für Punktzielbekämpfung eingesetzt.

Hassas güdüm tam isabet

Hava operasyonunun bütün aşamaları, bombardımanı yapan F-16 uçaklarının kameraları tarafından kayda alındı. Görüntülerde terör örgütü IŞİD'in yuvalandığı binaların nasıl yerlebir edildiği açıkça görülüyor. IŞİD hedeflerine yönelik hava operasyonunda uzaktan atılabilen hassas güdümlü bombaları (JDAM) kullanarak, hedeflerde tam isabet sağladı. F-16'lar bombaları Türk hava sahasından çıkmadan fırlattı. TÜBİTAK tarafından yerli imkanlarla geliştirilen “Hassas Güdüm Kiti”, standart serbest düşümlü bombaları tam güdümlü, “akıllı” silahlara dönüştürüyor.

YÜKSEK TAKİP YETENEĞİ

JDAM kiti, ilave denge ve havalanma için gövde jantlarından oluşuyor. Lazer sensörü, JDAM'a hareket eden hedeflere yönelik tam takip yeteneği sağlıyor. 12 bin metreden bırakıldığında 25 km uzaklıktaki bir hedefi vurabilen bomba, pilotların tehlikeye düşmeden görevlerini icra etmelerini de sağlıyor.
PKK ve I??D?i ininde vurduk

Die Rüstsätze für Präzisionslenkung werden seit letztes Jahr in Serie produziert.

Savunma sanayi alanında çalışmaların devam ettiğini belirten Işık, “TÜBİTAK Savunma sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü’nde (SAGE) güdüm kitleri ailesinden, Hassas Güdüm Kiti-1 mühimmatı geliştirilmiş olup seri üretime başlanmıştır. Ayrıca, SAGE F-16 savaş uçaklarından tekli ve çoklu atış yapabilecek, daha küçük harp başlıklı Hassas Güdüm kiti-3 ve hassas Güdüm kiti-4 geliştirme çalışmalarını sürdürmekteyiz. Yüksek korunaklı hedeflere taarruz yeteneği kazandıran Nüfuz Edici Bomba (NEB) Geliştirme Projesi tamamlanmış ve TÜBİTAK SAGE teknik desteğinde MKE’de seri üretim projesi başlatmıştır” dedi.
(İHA)
Kiti-1 geli?tirildi seri üretime ba?land? - Milliyet Haber

Außer Boeing und Tübitak-Sage kenne ich weltweit keine andere Hersteller von JDAM-Sätze

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.

Zurück
Oben