IZMIR ÜBÜL
Gesperrt
wisst ihr warum umfragen in der türkei verboten sind?
önce ben onlarin götünü sikecem sonra sen yaragim yalarsin ibne
@.
Ne iş, AKP' lileri kendi milletin Türk olarak görmüyormusun?
Wie kommst du darauf?wisst ihr warum umfragen in der türkei verboten sind?
Hier beschreibt er Ergenekon, meint ihr nicht?''Sizlere dargın değilim, sizin ve diğer zevatın iplerinin hangi efendiler tarafından idare edildiğini biliyorum. Onlara dargın değilim. Kellemi onlara götürdüğünüzde, değiniz ki Adnan Menderes hürriyet uğruna koyduğu başını 17 sene evvel almadığınız için müteşekkirdir. İdam edilmek için ortada hiçbir sebep yok. Ölüme kadar metanetle gittiğimi silahların gölgesinde yaşayan kahraman efendinize acaba söyleyebilecek misiniz? Şunu da söyleyeyim ki milletçe kazanılacak hürriyet mücadelesinde sizi ve efendinizi yine de 1950'de olduğu gibi kurtarabilirdim. Dirimden korkmayacaksınız. Ama şimdi milletle el ele verecek Adnan Menderesin ölümü ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün sizi silip süpürecektir. Amma buna rağmen merhametim sizlerle beraberdir.'
Wie kommst du darauf?
Hier beschreibt er Ergenekon, meint ihr nicht?
@Capo sana direkt yazdım cevap vermedin. Adam düpe düz 20 milyon Türkleri sikiyim diyor, bir Verwarnung bile vermiyorsun.
Ne iş, AKP' lileri kendi milletin Türk olarak görmüyormusun?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen