Sousuke-Sagara Politisch unkorrekt! 12 August 2006 #11 ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ti si bosanac. staces kad pravda boli el nemogu nista sto si ti bosanac. Zum Vergrößern anklicken.... Ako je on Bosanac, pa šta si onda ti? 8O
ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ti si bosanac. staces kad pravda boli el nemogu nista sto si ti bosanac. Zum Vergrößern anklicken.... Ako je on Bosanac, pa šta si onda ti? 8O
ATIF_DUDAKOVIC Pivo 12 August 2006 #12 Heishiro_Mitsurugic schrieb: ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ti si bosanac. staces kad pravda boli el nemogu nista sto si ti bosanac. Zum Vergrößern anklicken.... Ako je on Bosanac, pa šta si onda ti? 8O Zum Vergrößern anklicken.... ja mislim da sam isto bosanac samo druge religije. nesnam stabi drugo mogo biti???
Heishiro_Mitsurugic schrieb: ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ti si bosanac. staces kad pravda boli el nemogu nista sto si ti bosanac. Zum Vergrößern anklicken.... Ako je on Bosanac, pa šta si onda ti? 8O Zum Vergrößern anklicken.... ja mislim da sam isto bosanac samo druge religije. nesnam stabi drugo mogo biti???
Sousuke-Sagara Politisch unkorrekt! 12 August 2006 #13 ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ja mislim da sam isto bosanac samo druge religije. nesnam stabi drugo mogo biti??? Zum Vergrößern anklicken.... Druge religije? Koju religiju pripadaš? Ja sam isto u nekom smislu Bosanac. Imam Bosanski pasoš.
ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ja mislim da sam isto bosanac samo druge religije. nesnam stabi drugo mogo biti??? Zum Vergrößern anklicken.... Druge religije? Koju religiju pripadaš? Ja sam isto u nekom smislu Bosanac. Imam Bosanski pasoš.
ATIF_DUDAKOVIC Pivo 12 August 2006 #14 Heishiro_Mitsurugic schrieb: ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ja mislim da sam isto bosanac samo druge religije. nesnam stabi drugo mogo biti??? Zum Vergrößern anklicken.... Druge religije? Koju religiju pripadaš? Ja sam isto u nekom smislu Bosanac. Imam Bosanski pasoš. quote] muslimanske a ti ??? Zum Vergrößern anklicken....
Heishiro_Mitsurugic schrieb: ATIF_DUDAKOVIC schrieb: ja mislim da sam isto bosanac samo druge religije. nesnam stabi drugo mogo biti??? Zum Vergrößern anklicken.... Druge religije? Koju religiju pripadaš? Ja sam isto u nekom smislu Bosanac. Imam Bosanski pasoš. quote] muslimanske a ti ??? Zum Vergrößern anklicken....
Sousuke-Sagara Politisch unkorrekt! 12 August 2006 #15 ATIF_DUDAKOVIC schrieb: muslimanske a ti ??? Zum Vergrößern anklicken.... Na papiru pravoslavac a u srcu ateista.
ATIF_DUDAKOVIC schrieb: muslimanske a ti ??? Zum Vergrößern anklicken.... Na papiru pravoslavac a u srcu ateista.
ATIF_DUDAKOVIC Pivo 12 August 2006 #16 Heishiro_Mitsurugic schrieb: ATIF_DUDAKOVIC schrieb: muslimanske a ti ??? Zum Vergrößern anklicken.... Na papiru pravoslavac a u srcu ateista. Zum Vergrößern anklicken.... ok bosnjak
Heishiro_Mitsurugic schrieb: ATIF_DUDAKOVIC schrieb: muslimanske a ti ??? Zum Vergrößern anklicken.... Na papiru pravoslavac a u srcu ateista. Zum Vergrößern anklicken.... ok bosnjak