Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Vatreni

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
Vodka_i_Džin;522029 schrieb:
ja mislim da je ovo jedno osmi put kako vas eduardo i samo eduardo spasava.. al nemari vazno je da "lipa kroatia" ide na evropsko..

Crkni od ljubomore. Bez dodavanja Corluke, Eduardo nebih ni vidio loptu. On je nas najbolji napadac, ali ovaj gol nije bio samo njegova akcija. :birdman:

PS. Gdje su ti BiH, CG. :birdman::birdman:

Crkni od ljubomore. Bez dodavanja Corluke, Eduardo nebih vidio loptu. On je nas najbolji napadac, ali ovaj nije bio samo njegova akcija. :birdman:

PS. Gdje su ti BiH, CG. :birdman::birdman:

gdje su? ma boli me kurac dje su.. samo ja govorim istinu i realitet, pa ti sad vidi ko bi trebao "puci od ljubomore"..:rolleyes:;)

znas sam da sam vec 2 ili 3 puta ciuni mi se cak i otvorio thread kako vas ovaj brazlilianac "spasava" pa evo sad jos jednom.. i nece biti zadnji put.. jedva cekam da vidim hrvatsku protiv englenske..ali ni to ence biti bas ono, posto ce tad obadvije ekipe biti kvalificirane, (ako rusija nedobije englesnku) pa vas onda moraju "stangeri" rasuturiti na "vembliju" u londonu...

ps. ma ti si iz bosne londsale.. trebas navijati za zemlju odakle si, a ne koja si nacija..:birdman:

Vodka_i_Džin;522033 schrieb:
gdje su? ma boli me kurac dje su.. samo ja govorim istinu i realitet, pa ti sad vidi ko bi trebao "puci od ljubomore"..:rolleyes:;)

znas sam da sam vec 2 ili 3 puta ciuni mi se cak i otvorio thread kako vas ovaj brazlilianac "spasava" pa evo sad jos jednom.. i nece biti zadnji put.. jedva cekam da vidim hrvatsku protiv englenske..ali ni to ence biti bas ono, posto ce tad obadvije ekipe biti kvalificirane, (ako rusija nedobije englesnku) pa vas onda moraju "stangeri" rasuturiti na "vembliju" u londonu...

ps. ma ti si iz bosne londsale.. trebas navijati za zemlju odakle si, a ne koja si nacija..:birdman:

Ti malo slabo kontas nogomet, no to me ne cudi, posto si neznanje vec pokazako kad si rekao da Basel pravi gubitak sto igra u kupu Uefe. Po pameti bi mogao biti bas pravi Bosanac (mislim na Muju i Hasu). Samo cinjenica, da si rekao, da je nas jedino eduardo u ovoj tekmi spasio pokaziva, koliko uopce nemas veze s nogometom i da nisi vidio tekmu. Corluka Srna i Modric su svi bili sjajni u napadu, jedino Dudu je u prvom poluvremenu malo oslabijo.

Tek u 2. Poluvremenu kad je Charlie dodao dudu loptu, je dudu zabio s lakocom.

Ali vidim da ti je krivo sto nema ni CG al ni BiH na EPu. Mozes ipak navijat jos za Srbiju, igrali ste mnogo puta zajedno....

PS. Debilcino, ja navijam za drzavu u kojoj sam gradjanin i kojoj pripadam po Nationalnosti, i to je samo Hrvatska. (Nemam BiH Putovnicu). :birdman:

Ti malo slabo kontas nogomet, no to me ne cudi, posto si neznanje vec pokazako kad si rekao da Basel pravi gubitak sto igra u kupu Uefe. Po pameti bi mogao biti bas pravi Bosanac (mislim na Muju i Hasu). Samo cinjenica, da si rekao, da je nas jedino eduardo u ovoj tekmi spasio pokaziva, koliko uopce nemas veze s nogometom i da nisi vidio tekmu. Corluka Srna i Modric su svi bili sjajni u napadu, jedino Dudu je u prvom poluvremenu malo oslabijo.

Tek u 2. Poluvremenu kad je Charlie dodao dudu loptu, je dudu zabio s lakocom.

Ali vidim da ti je krivo sto nema ni CG al ni BiH na EPu. Mozes ipak navijat jos za Srbiju, igrali ste mnogo puta zajedno....

PS. Debilcino, ja navijam za drzavu u kojoj sam gradjanin i kojoj pripadam po Nationalnosti, i to je samo Hrvatska. (Nemam BiH Putovnicu). :birdman:

eih eih , ma pusti to, to je prica za djecu.. stim ne mozes mene beidnrucken, du muss dich mehr ansträngen..

imali smo ovoliko sansi imali smo onoliko.. u fudbalu se nebroje sanse nego...?? (ti znas eto dosta o fudbalu, pa mislim da znas sta se broji..)

cinjenica?? znas li sta je cinjenica? cinjenica je moj lonsi da eudardo samo daje te golove.. da nije njega imali bi jedno 7,8 golova manje na kontu (mozda manje mozda malo vise, mucno mi sad da trazim..ali dovoljne su i ovce fakte..)

po ovome se nemoze zakljuciti ko zna ili ko nezna vise ili manje o fudbalu majmune jedan..

ps. cuti ne lazi.. ti si hrvat iz bosne..

meni krivo?? hehe.. pa mene boli kurac ja sam stavio danas sa jednim drugom po 200 fr na hrv, grcku, fra, italiju i skotsku. tako da sam samo zaradio 800fr. i krivo mi sto cg ili bih nisu na EP? pa ima vremena akobogda.. crna gora je tek postala drzava a vec su najaca nacija u vaterpolu. a bih je vjecna..a to je dosta vremena.

eih eih , ma pusti to, to je prica za djecu.. stim ne mozes mene beidnrucken, du muss dich mehr ansträngen..

imali smo ovoliko sansi imali smo onoliko.. u fudbalu se nebroje sanse nego...?? (ti znas eto dosta o fudbalu, pa mislim da znas sta se broji..)

cinjenica?? znas li sta je cinjenica? cinjenica je moj lonsi da eudardo samo daje te golove.. da nije njega imali bi jedno 7,8 golova manje na kontu (mozda manje mozda malo vise, mucno mi sad da trazim..ali dovoljne su i ovce fakte..)

po ovome se nemoze zakljuciti ko zna ili ko nezna vise ili manje o fudbalu majmune jedan..

ps. cuti ne lazi.. ti si hrvat iz bosne..

meni krivo?? hehe.. pa mene boli kurac ja sam stavio danas sa jednim drugom po 200 fr na hrv, grcku, fra, italiju i skotsku. tako da sam samo zaradio 800fr. i krivo mi sto cg ili bih nisu na EP? pa ima vremena akobogda.. crna gora je tek postala drzava a vec su najaca nacija u vaterpolu. a bih je vjecna..a to je dosta vremena.

Ne gospon Pederko, prica je bila o ovoj tekmi, i ne o ostalima. I nemoj se sluziti njemackim jezikom, lose ti stoji a kamoli se znas s njime izraziti.

Znam da na kraju vrijedi gol, ali bitno je i ko dodaje. Nemoj ti nekome soliti pamet. Bez dodavanja nema gola. I gol u ovoj tekmi je bio postignut nakon dodavanja Corluke.
Opet moje pitanje jesil' gledao utakmicu? Da jesi nebi inace ovako sranje pisao.
Protiv Estonaca isto. Nakon dodavanja Modrica, Eduardo je punim udarcem postigao gol. Nogomet nije uvijek One-Man-Show kako vidis. Jedinac moze odluciti tekmu, ali u ovim slucaju nije dudu sam odlucio.

Plitak si i to jako plitak....

I sto se tice Crne gore. Prvo se kvalificirajte za neko prvensto i osvojite titulu, pa se onda hvali, a ne ovako, jer to sto ste vi postigli je bilo samo moguce sa vasom bratskom SRBIJOM. :birdman:

PS. Ako onda Hrvat iz BiH ali eto Hrvat i drzavljanin Hrvatske a ne BiH, zato je sasvim normalno da za Hrvatsku navijam.

Pederko lose ti pali masta, prvo razmisljaj onda pisi.

schwaches spiel heute (gestern) eines der schwächsten unter Bilic, aber es hat wieder für einen dreipunkter gereicht...

Zurück
Oben