Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Veliki sukob navijaca Hajduka i Zelje

Vidi vidi, ima znaci navijaca 'ajduka zenskog spola, lipo vidit i cut. Steta sto ste izgubili sjaj proslosti - pamticu Poljud po dobrim stvarima, ima tu lipih uspomena (i ruznih), da iman vrijemena, skoknija bi' opet do Splita, ali pamet i novaca uvik malo.

Kad se sjetim Hajdukovog tima sa braćom Vujović, sa Blažom Sliškovićem, sa Zoranom Vulićem, sa jednim od najboljih golmana svih vremena Simovićem suze mi udare na oči. Majko mila šta su to bila lijepa vremena i lijepe utakmice sa Dinamom, sa Zvijezdom, sa Partizanom, sa Sarajevom ili Željom. Mogu samo da kažem, dragi bože ponovilo se! Iako su nam sve ukrali, sjećane nam ostaje!....

Kad se sjetim Hajdukovog tima sa braćom Vujović, sa Blažom Sliškovićem, sa Zoranom Vulićem, sa jednim od najboljih golmana svih vremena Simovićem suze mi udare na oči. Majko mila šta su to bila lijepa vremena i lijepe utakmice sa Dinamom, sa Zvijezdom, sa Partizanom, sa Sarajevom ili Željom. Mogu samo da kažem, dragi bože ponovilo se! Iako su nam sve ukrali, sjećane nam ostaje!....

Sjecam se svakog tog genijalnog majstora s'loptom i velikog Simovica, koji opis zemljace, vrati me odma u nostalgijske dane, kada je Hajduk bio veliki klub (ma i danas je, ali nema vise te snage ki' prije). Sjecam se kad sam gledao na JNA stadionu u Beogradu utakmicu izmedju Partizana i Hajduka (rodjak nam je sredio ulaznice). Koja utakmica prijatelju, 6-1 pobjedili majstori s'mora, Zungul i Djordjevic prvo po dva komada, pa Buljan i Jerkovic nastavili - nezaboravna generacija, a Surjak mi' bija veliki idol tada. Samo kad mi je Zvezda igrala bio sam protiv Hajduka, inace su mi kao klub i cijela njihova istorija, tradicija i veliki igraci uvik bili simpatinci. A di je jos velika pobjeda protiv velikog Manchestera sa sest nula ... da vidis kako su ih "vozali" braca Vujovic i Luketin i Cukrov ... nezaboravno ....

Zuletzt bearbeitet:
malo se decki poigrali, nes ti :lol:

vuce, ti ka zvezdas si isa gledat partizana protiv hajduka :lol: dobar si :)

Zurück
Oben