Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Vorsicht Balkan (Sammeltheard zum Sampler) HR - BIH - SRB - MNE - SAN - KOS - ALB

Emok und Crackaveli zwei verrückte Vögel sind immer von der Osloerstraße bis Nauner Platz mit 100km/h gefahren unzwar mit einem teueren BMW oder sonstwas ohne Führerschein.

Emok habe ich ab und zu Döner essen gesehen mit seiner Bomberjacke :D

l_7089c4abc86c7a77fbd9a12697d0d32d.jpg

Los, wer ist das von euch :D

l_ad71ce936a63423fb928ed985a536294.jpg

smanyc interview

Ti se isto nalaziš na Balkan Sempleru. Kako je došlo do saradnje i možeš li nam nešto više reći o tom projektu?

To je bila jedna sasvim čudna priča. Jednom sam u vozu čitao u „Juce" članak o Locke. Bas me obradovalo da je neko sa Balkana u tom časopisu i kada sam stigao kući imao sam poruku na My Space i baš mi je on pisao. Dopisivali smo se i pričali o njegovoj ideji. Ja sam odmah rekao da ću da učestvujem. Nastalo je veliko prijateljstvo. Znači mi nismo samo poslovni partneri zbog samplera, nego smo i prijatelji, često se posjećujemo, izlazimo itd.

Sampler izlazi uskoro, znači, još ove godine i na njemu će se naći Hip Hoperi iz Njemačke, Austrije i Švajcarske. Momci su već etablisani na muzičkoj sceni i žele sa ovim CD-om, da pokažu svoju vezanost za Balkan i da se zna odakle smo. Pozivam sve Vas da kupite CD i podržite ovaj projekt, jer je lijepo da mi Balkanci predstavljamo naš Balkan na drugi način, nego kao što to mediji čine već tolike godine, a i kupnjom CD-a podržavate jedan balkanski projekt, koji nikada prije nije izašao u ovakvom obliku. Posebno smo ponosni, što će nas CD puniti regale u Media Markt i Saturn, a ko želi može naručiti CD i preko Amazon.de.

quelle: Balkan24.info | Balkan news, Kultur, Nachrichten, Kunst, Musik, Events, Branchenbuch, Buchklub - immer aktuell

Zurück
Oben