Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Vucic vs. Milanovic

Ivo2

Administrator
Teammitglied
Croatia
Könnte interessant werden (Übersetzung, bitte google bemühen):

Predsjednik Zoran Milanović ponovno je poručio Srbiji da pazi što radi i da on samo traži "korektan odnos" između zemalja, istaknuvši da je i Hrvatska mogla podići optužnicu protiv srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, ali je politička odluka bila da se prijeđe preko nekih stvari. "Pogledajte kako prolaze Šveđani koji žele u NATO. Možda su s razlogom bili bezobrazni i drski prema Turskoj zadnjih 30 godina, ali sad traže milost. Prema tome, pazi kak' se razgovaraš i što radiš jer kako kaže naš narod "what goes around comes around"", rekao je hrvatski predsjednik Srbiji. Srpsko Tužiteljstvo za ratne zločine podiglo je optužnicu protiv četiri visoka časnika Hrvatske vojske zbog navodnih ratnih zločina. Optužuju ih da su u operaciji Oluja 7. i 8. kolovoza 1995. naredili avionsko raketiranje kolone izbjeglica na Petrovačkoj cesti kod Bosanskog Petrovca i u mjestu Svodna kod Novog Grada.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/mil...dici-optuznicu-protiv-vucica-ali-nije-1589443 - www.vecernji.hr

HRVATI NEMAJU NI STIDA NI SRAMA Ustaše kidišu na Vučića jer ne da na poginulu srpsku decu
Darinka Drča (68) i njeni unuci Jovica Drča (6) i Mirjana Dubajić (21), brat i sestra Nevenka (11) i Žarko (9) Rajić, Krstan Vuković (44) i njegov sin Darko (13), Branko Stjelja (72) i njegov sin Mirko (34), poginuli su kobnog dana, a još pedesetak osoba je ranjeno, ponajviše dece.

 
Zurück
Oben