G
Gelöschtes Mitglied 8317
Guest
Geht dochNe, der Mann ist Kroate. Nachdem ich ihre drei Kinder gesehen habe konnte ich eh nimmer böse sein.
Geht dochNe, der Mann ist Kroate. Nachdem ich ihre drei Kinder gesehen habe konnte ich eh nimmer böse sein.
PA GDJE ŽIVIMO MI? , SRAMOTA!
poštovani admine molio bih vas da ovo objavite ne radi mene nego zbog drugih mladih momaka i cura koje vole Hrvatsku, jučer sam se vozio autom i na cd-u mi je svirala pjesma od Miše Kovača "To je zemlja gdje žive Hrvati "
da bi me kod Vukovarske bolnice zaustavila policija i gospodin u plavom me je uredno tražio dokumente vozačku i prometnu i sve je bilo u redu dok nije vidio moje ime i prezime i krunicu u mome autu i čuo pjesmu koja mi svira "To je zemlja gdje žive Hrvati"
zatim mi je dotični policajac rekao kako je to pjesma koja vrijeđa nacionalnu manjinu Srbe i rekao da mi mora uručiti prekršajni nalog zbog remećenja javnog reda i mira uzrok po njemu zabranjena pjesma mene zanima kako pjesma u kojoj se Srpski narod i ne spominje može biti zabranjena ista se pušta na radjiu kada je pad grada Vukovara dan Domovinske zahvalnosti i slično
odbio sam poptpisat prekršajni nalog i policajac je pozvao vozilo marice i poput zadnjeg kriminalca su me odveli u policijsku postaju po njegovim riječima na obavijesni razgovor u toj istoj policijskoj postaji su me odveli kod dva inspektora koji su Srpske nacionalnosti i u njihovoj kancelarije su me tukli pendrekom šakama i nogama razlog samo zato što sam Hrvat i što volim zemlju u kojoj živim svoju Hrvatsku a njihove riječi su bili ovakve tučemo te skroz dok nedođeš pameti zbog čega pitam se zbog toga što sam u svome autu za svoj gušt si pustio pjesmu?Oni su rekli da takve pjesme nisu primjerene i da je to u "njihovoj državi zabranjeno"prijatelji moji to je današnja Milicija isti koji su 91 po Vukovaru i Borovu pjevali "Bit će mesa klat čemo Hrvate"Imam po cijelom tijelu modrice od pendreka i nogu inspektorskih Policajac koji me zaustavio preziva se Višekruna a nažalost neznam prezime inspektora koji su me ispitivali molio bih vas samo da kada ovo budete objavljivale da mi neobjavite ime zbog moje vlastite sigurnosti unaprijed hvala.U svome gradu i u svojoj zemlji danas više ni cd u svome vlastitom automobilu slušat ne smiješ pitam se što bi bilo da mi je svirala ceca vjerovatno bi me dotični milicijac pustio Policije gospodo u Vukovaru nažalost nema ima samo Milicija pazite da vas se nezadesi ista sudbina kao i mene od gospodina Milicajca Višekrune
was ist denn das?
was ist denn das?
Na zgradi Op
In Udbina zb. stört sich anscheinend keiner an den kyrillischen Tafeln. Irgendwo habe ich gelesen, dass es viel Beschäftigung/Arbeit gibt bzw. die Arbeitslosenquote gering ist.
Ich denke, wenn es in Vukovar mehr Arbeitsplätze gäbe, dann wäre dieses Thema auch ad acta gelegt.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen