Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wünsch euch schöne ferien ....

• Ersteller Ersteller Guest
  • Erstellt am Erstellt am
Crna_Gora_BP schrieb:
ehehe, DJESI brate (ako te smijem tako nazvati).. sta ima. kako si... kad ces dole, ja sjutra navece...
ma nemam vrijemena ovdje da se sa ovim majmunima (sumadinac..) da se zajebavam...
pozdrav

smijes, brate 8)
ja cu preksjutra uvece, pa ako imadnemo srece vidjecemo se :wink:
oli na more??? :?
ignoriraj ga

Viel Spass, kannst Du mir vielleicht eins der neues serbischen Trikot mitbringen und so ne neue serbische Fahne kaufen?

Danke

Montenegrin schrieb:
Monte-Grobar schrieb:
Montenegrin schrieb:
Monte-Grobar schrieb:
Ja tek 26toga picim, joooooj kak cu izdrzat ovo vrijeme ovdje :cry:

auuuu, onda nema sanse da se vidimo, ja se vracam 29tog

sto tako rano?, jooooj, ja moram ostat min. 4-5 nedelje 8)

idem preksjutra, a pocinjem da radim 2.avgusta, a 30. imam autobus iz srbije pa moram dan ranije otic da se spremim i tako

Muahaha meni skola tek 13 septembra pocinje 8) , iso bi ja ranije, ali moram se upisat 25toga.

Montenegrin schrieb:
Crna_Gora_BP schrieb:
ehehe, DJESI brate (ako te smijem tako nazvati).. sta ima. kako si... kad ces dole, ja sjutra navece...
ma nemam vrijemena ovdje da se sa ovim majmunima (sumadinac..) da se zajebavam...
pozdrav

smijes, brate 8)
ja cu preksjutra uvece, pa ako imadnemo srece vidjecemo se :wink:
oli na more??? :?
ignoriraj ga

hmm pa eto, jel imas ti dole broj (monet-promonte...) ako imas onda nam netreba sreca da bi se nasli da se malo zezamo itd... pa hocu na more, neznam gdje i kad, al cu obavezno...

Wisst ihr das Schönste am Ferien ist das man sich schön ausschlafen kann.

Aber wenn man Arbeitet muss man sich Extra Urlaub nehmen das ist das Asozialste daran. :evil:

Crna_Gora_BP schrieb:
hmm pa eto, jel imas ti dole broj (monet-promonte...) ako imas onda nam netreba sreca da bi se nasli da se malo zezamo itd... pa hocu na more, neznam gdje i kad, al cu obavezno...

nemam ali mozda nabavim, posalji mi ti tvoj ako imas preko PM pa se vidimo :wink: :wink:

Zurück
Oben