Monte-Grobar
Spitzen-Poster
Ja tek 26toga picim, joooooj kak cu izdrzat ovo vrijeme ovdje
Crna_Gora_BP schrieb:ehehe, DJESI brate (ako te smijem tako nazvati).. sta ima. kako si... kad ces dole, ja sjutra navece...
ma nemam vrijemena ovdje da se sa ovim majmunima (sumadinac..) da se zajebavam...
pozdrav
Monte-Grobar schrieb:Ja tek 26toga picim, joooooj kak cu izdrzat ovo vrijeme ovdje
Montenegrin schrieb:Monte-Grobar schrieb:Ja tek 26toga picim, joooooj kak cu izdrzat ovo vrijeme ovdje
auuuu, onda nema sanse da se vidimo, ja se vracam 29tog
Monte-Grobar schrieb:Montenegrin schrieb:Monte-Grobar schrieb:Ja tek 26toga picim, joooooj kak cu izdrzat ovo vrijeme ovdje
sto tako rano?, jooooj, ja moram ostat min. 4-5 nedelje 8)
Montenegrin schrieb:Monte-Grobar schrieb:Montenegrin schrieb:Monte-Grobar schrieb:Ja tek 26toga picim, joooooj kak cu izdrzat ovo vrijeme ovdje
sto tako rano?, jooooj, ja moram ostat min. 4-5 nedelje 8)
idem preksjutra, a pocinjem da radim 2.avgusta, a 30. imam autobus iz srbije pa moram dan ranije otic da se spremim i tako
Montenegrin schrieb:Crna_Gora_BP schrieb:ehehe, DJESI brate (ako te smijem tako nazvati).. sta ima. kako si... kad ces dole, ja sjutra navece...
ma nemam vrijemena ovdje da se sa ovim majmunima (sumadinac..) da se zajebavam...
pozdrav
smijes, brate 8)
ja cu preksjutra uvece, pa ako imadnemo srece vidjecemo se
oli na more??? :?
ignoriraj ga
Crna_Gora_BP schrieb:hmm pa eto, jel imas ti dole broj (monet-promonte...) ako imas onda nam netreba sreca da bi se nasli da se malo zezamo itd... pa hocu na more, neznam gdje i kad, al cu obavezno...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen