M
- Der Typ war 88er (23 Jahre alt)
- Ihm wurde ins rechte Bein geschossen (er lebt/Zustand "nicht lebensbedrohlich)
- Er kommt aus Novi Pazar und war dort bereits den Murijas bekannt
- Er hat den Leuten gesagt "Geht weg, ich will niemanden sinnlos umbringen, ich will den Amis nur zeigen, was ich davon halte, das die Muslime weltweit töten"
- Der Schutzpolizist von der Botschaft wurde verletzt
- Ein weiterer Polizist soll verletzt sein
- Zwei weitere Vehabije sollen das mit dem geplant haben
So wars eben bei BHT1... Der Bildbericht ist aber wiedermal der Hammer
"Ihm wurde ins rechte Bein geschossen (er lebt/Zustand "nicht lebensbedrohlich)"
Woher hast du das?
Bis zum nächsten Krankenhaus von der US-Botschaft sind es max. 2min.wenn ne arterie getroffen wurde dann ist er bis zum krankenhaus verblutet..........
Bis zum nächsten Krankenhaus von der US-Botschaft sind es max. 2min.
Ich bin heute zu faul zum lesen, muss auf Pizza aufpassenEbenso gute Frage
Petak, 28 Oktobar 2011 18:05 Antiteroristički tekst
Idiot ima moje godine. Rođen je 1988.godine. Dolazi iz Srbije. Sutra će se već naći na nekoj od tzv. “Crnih listi” SAD-a.
Čime je razmišljao dok je držao AK-47 ili “kalašnjikov” i pucao po Ambasadi SAD-a, zna dragi Bog. (njegov Bog to ne zna jer on nije vjernik, on je Idiot, a takvi nemaju boga)
Vjerovatno je bio pod utjecajem određenih narkotika dok je išao Božijim putem. Umobolnik! Nek’ se skloni s Božijeg puta, da Bog prođe, pa dođe na Zemlju i sredi stanje.
Sutra će ga neki karakterisati kao Srbina, što on odista jeste. Drugi će, pak, naglasiti da je Bošnjak iz Sandžaka.
Treći će kazivati da je on jedan vehabija. Upućeniji će ih ispraviti da je on tekfirlija.
Rijetko ko će mu dati nacionalnost teroriste. Takvi nemaju državu i onda se pod zastavom vjere žrtvuju za Boga, uvaljujući ispravne ljude u fekalije.
Činjenice koje lebde u zraku formiraju slijedeću sliku. Dečko je došao iz Srbije, sa područja Sandžaka. Napucikan od strane radikalaca, koji sebe bez ikakve geneze prozivaju Bošnjacima.
Problem je nastao u tome što su svi Muslimani sa velikim M iz Juge uzeli sebi za pravo da budu Bošnjaci. Pa ih ima u Albaniji, Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj… to su kvazibošnjaci. Pravi su oni koji imaju svoju pravu vezu sa otadžbinom Bosnom i Hercegovinom gdje su sami Dobri Bošnjani obitavali.
Isti ti radikalci su slijepe vođe Muftije (Zukorlić Muamer op.a.). Muftija je u strašno dobroj vezi sa reisom Cerićem.
Gdin Cerić je imao famoznih izjava, ali najjača je bila ona u kojoj radikalne vehabijske/tekfirijske krugove naziva “novim muslimanima”.
Isti taj “novi musliman” je danas radio na ugledu Srbije i BiH pucajući u Ambasadu SAD-a.
Predivno! Oduševljen sam!
“Novi muslimani” nisu muslimani. Oni ubijaju nevine!
Ja sam musliman (valjda taj stari) i ja se ne stidim svoje religije koja je miroljubiva. Religije koja odbacuje (samo)ubilačke napade!
Amerikanomrzci će okrivit njih za napad! Islamofobi cijelu populaciju muslimana. Objektivan i normalan čovjek će kazati da je napad izvršio čovjek bez vjere i nade.
Sada ostaje da se vidi kako će sve ovo da se odrazi na već dovoljno napaćenu BiH. Vjerovatno će i ova ofanziva biti na njenom tlu, bez obzira što Idiot nije državljanin iste!
Das Oberhaupt der IZ in Bosnien Mustafa Ceric hatte vor nicht all zu langer Zeit mal ne Aussage gemacht, dass die Wehabiten die "neuen Muslime" in Bosnien seien.
60 minuta - Teror vehabija u srednjoj Bosni - YouTube
Jetzt macht er nen Rückzieher und bedauert den Angriff auf die amerikanische Botschaft
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen