To sad prvi put cujem. Paprikas je bas poznat po zaprsci (ali hladnoj, onoj bez brasna, samo zejtin i alevoj paprici).
- - - Aktualisiert - - -
Was würden wir nur ohne deine Weisheiten tun...
Dill
i budjav lebac)
^^
Pozdrav
Baba
ili što bi hrvati rekli, kruh
zaprška se pravi za suljpa da bude gust, paprikaš je dosta ređi.
skuvao i pojeo sam ih stotine al sve i jedan bez zaprške.
Hrvati ili grobari...isti kurac))
^^
Pozdrav
Baba
Hrvati ili grobari...isti kurac))
^^
Pozdrav
Baba
Ja znam za dve vrste zaprske, ako hoces da bude retko onda samo zejtin i aleva (za corbe ili paprikas), ako treba da bude gusto onda zejtin, brasno i aleva (napr za prebranac). Tako su mene ucili.... A sta je suljpa?
- - - Aktualisiert - - -
EJjjjjjjjjjj bre :rollingpin:!!!
koji zejtin? šta ti je to?
pa ako hoćeš retko ne treba ti zaprška.
jbg šatrovački suljpa
a babetina je ganci koji uživa dok je vučić na vlasti stipu ga
- - - Aktualisiert - - -
evo par recepta ribljeg paprikaša jer je to original, nigde zaprška
https://www.google.de/search?q=riblji+paprikas&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=de-de&client=safari
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen