S
Sonny
Guest
Sag mal du was dazu bratesumnjiv...

Sag mal du was dazu bratesumnjiv...
znas sta dosta vise neznam koje taj idemo i boli me karina vise. hoces dodji u stuttgartu pitaj za safeta cerkez iz pazara i onda cmo pricati, koliko si stari pa da sve znas koje sta je????? moj dede je bio najpznatih dervis ne samo u pazaru njega zu znali do prizrena, i ti meni kazes da ja nisam iz sandzaka samo radi prezime?????? hoces dacu ti moj broj pa nazovi, hoces da pijes kahvu i da me pitas ko sam i sta sam! ja sam stavio link pa nasi braca albanci svi su rekli da znaju za cerkeza samo ti mladi uvek si nesto protiv. bujrum nudim ti jos jednom tu sam u stuttgartu ili ako oces posle ramazana cu biiti dole
Sag mal du was dazu brateDa ne ispane da lazem ja i da ne znam
![]()
sumnjiv...
Jeder meiner Professoren meinte es is wegen den Cigos, al eto, pogrijese oni pa pogrijesno znanje predaju nama. Egal.Šta ? Da je Čerkez Mahala imenovana po Romima ?? Jok bre...
To su ostavštinje Rimljanske Vladavine u 1. ili 2. Vijeku kad je bila u okviru Imperije bila pokrajina Mezija Superior na našim prostorima trebala je ta Ulica da se zove Čezare Mahala po Julius Čezaru ali su je valjda pogrešno prenijeli tada preko regionalnih glasnika koji su dolazili iz Rima.. pa je do dan danas ostalo Čerkez Mahala nema to veze sa Čerkezima...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen