Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wirtschaft der Türkei - Türkiye Ekonomisi - Economy of Turkey

Erdogan Davos da diyecegini dedi.Ondan öncekiler Israilin ayaklarini öperdiler Erdogan en azindan agzini acti.
ama sonradan iki sevgili gibi Avusturayalarda Otel odalarinda Davutogluyla Israil disisleri Bakani Koklasip anlastilar.

Sonradan Israil 9 Vatandasimizi katletti hemde Devletin Tahsis ettigi bir gemide.. Akp Milletvekilleri neden binmedi o gemiye?

ama sonradan iki sevgili gibi Avusturayalarda Otel odalarinda Davutogluyla Israil disisleri Bakani Koklasip anlastilar.

Sonradan Israil 9 Vatandasimizi katletti hemde Devletin Tahsis ettigi bir gemide.. Akp Milletvekilleri neden binmedi o gemiye?

O acidan bende AKPyi anlamiyorum ama sabir diyorum.Elbette bir gün gelecek diyorum.Ama Israilin ayaklarini öpen bir yönetimlen olmaz bu.Israile karsi gelen bir yönetim olmali.Su an gücümüz yeterli degil kardesim ama o zaman gelince vay Peygamberler öldüren itlern haline!

O acidan bende AKPyi anlamiyorum ama sabir diyorum.Elbette bir gün gelecek diyorum.Ama Israilin ayaklarini öpen bir yönetimlen olmaz bu.Israile karsi gelen bir yönetim olmali.Su an gücümüz yeterli degil kardesim ama o zaman gelince vay Peygamberler öldüren itlern haline!
tamamda kardesim Tribünlere oynamaya gerek yok ki.. Tamam oy icin yaptin birde kalkip Türk Milletini aptal yerine koyup yildönümünü Kutluyolar..

Gecelim bunlari ortalikda Kabadayilik yapmak ile olmuyor bunlar..

Rasmussen Nato Genelsekreteri olmadan önce bizim Basbakan yine efelik yapti.

Rasmussen bütün Islam aleminden özür dileyecekti hani? Nerde Özür..

Birakalim onu Rasmussen Türkiyeye geldi bizim basbakan neden hani özür dileyecektin nerde kaldi demiyor?

Cünki öyle birsey yok..Özür falan dileyecem demedi o adam..Egilip bükülüp Tribünlere oynayip Gurulanmaya gerek yok. Popülist yaklasimlar bizlere bir yarar getirmemistir..

Zurück
Oben