Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wirtschaft der Türkei - Türkiye Ekonomisi - Economy of Turkey

tamamda kardesim Tribünlere oynamaya gerek yok ki.. Tamam oy icin yaptin birde kalkip Türk Milletini aptal yerine koyup yildönümünü Kutluyolar..

Gecelim bunlari ortalikda Kabadayilik yapmak ile olmuyor bunlar..

Rasmussen Nato Genelsekreteri olmadan önce bizim Basbakan yine efelik yapti.

Rasmussen bütün Islam aleminden özür dileyecekti hani? Nerde Özür..

Birakalim onu Rasmussen Türkiyeye geldi bizim basbakan neden hani özür dileyecektin nerde kaldi demiyor?

Cünki öyle birsey yok..Özür falan dileyecem demedi o adam..Egilip bükülüp Tribünlere oynayip Gurulanmaya gerek yok. Popülist yaklasimlar bizlere bir yarar getirmemistir..

O konuda haklisin insan agzindan cikan lafi yerine getirir.Ya dediginin arkasinda kalirsin yada o sözleri söylemessin.Ama malesef hersey dört dörtlük degil.En azindan AKP Türkiyede genel olarak iyi isler yapiyor bu bir gercek.

birsey daha eklemek istiyorum

Simdiki Anayasa birkac Madde disinda 1982 Anayasasi ile alakasi yoktur cünkü Maddelerin büyük kesimi degistirilmistir..

amin..koydum..almanyanin hukkuk fakülterlerinde 7 veya 8 sene önce daha Türkisches Recht egitim kitaplar ufak ve tek tüktü...simdi ise ilgi Türk hukkukuna asiri derecede artiyor.

Sen peygamber misin, tövbe,tövbe. Boş,boş suçlamalar, nerden biliyorsun kardeşim değiştireceklerini?
Peygamber oldugumu yazdigimi hatirlamiyorum..

Ama bunlari bilmek icin Peygamber olmaya gerek yok.. Anayasa taslagi calismalari yapildi..

Ve Türkiye Gündemine 1,2,3 üncü Maddelerin´de degisecebilecegi Burhan Kuzu tarafindan acik acik söylendi.

Gecenlerde TÜSIAD Baskaninin söylediklerini de dinlediysen Hükümet kanadinin önerdigi Anayasanin aynisi oldugunu anlardin..

Peygamber Konusundada birkac sey yazmak istiyorum..

Tayyip Erdogani Peygamber ilan edenler yine Akp´lilerdi..

Bu Yazdiklarimi acaba Taayip Erdogan disinda bir baskasi yapmis olsaydi Satilik kalemler neler uydururlardi..

Peygamber oldugumu yazdigimi hatirlamiyorum..

Ama bunlari bilmek icin Peygamber olmaya gerek yok.. Anayasa taslagi calismalari yapildi..

Ve Türkiye Gündemine 1,2,3 üncü Maddelerin´de degisecebilecegi Burhan Kuzu tarafindan acik acik söylendi.

Gecenlerde TÜSIAD Baskaninin söylediklerini de dinlediysen Hükümet kanadinin önerdigi Anayasanin aynisi oldugunu anlardin..

hellal olsun size,,burda gercekten Türk Hukkuk üserinde sevyeli sekilde konusuyorsunuz....gecsin..anasini satiyim.. Türk Hukkuku dünyada itibar görsün.

Zurück
Oben