Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Wunderschönes Kroatien!

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 8317
  • Erstellt am Erstellt am
nemoj zajebavat, warste da auf dem Boot oder was ? Ich kann auch nur 7 Tage, Opatija wegen uni...verdammt

...ich kann mich nicht mehr erinnern wo es dort nen coolen platz fürs baden gibt....aber ansonsten ist er wirklich cool dort....wird dir gefallen....

...ich kann mich nicht mehr erinnern wo es dort nen coolen platz fürs baden gibt....aber ansonsten ist er wirklich cool dort....wird dir gefallen....

ich bin halber Istrianer ^^
mache seid 18 Jahren Urlaub in Moscenicka Draga bei Opatija, Opatija gehe ich nur mit den Jungs feiern..znas...da kannste auch kakce baden

...sodala nur das meer ist langweilig....ein bisschen was von vukovar....

Bilo je to davno prije rata, kada sam obisao skoro cijelu istocnu Slavoniju. Slazem se kad kazes, dosadno je samo pricat' i slat' slike o moru, jer kad spomenes Hrvatsku u smislu ljetovanja, svi asociraju Istru i Dalmaciju, a na drugoj strani, ima zaista puno toga za vidjeti kod vas u istocnoj Slavoniji, ovisno znaci sta koga zanima, tj. dal' priroda, dvorci, crkve, kulturne ili istorijske znamentitosti. Sjecam se, kako smo davnih godina obisli onaj dvorac i podrume unutar tog dvorca u Iloku, jako zanimljivo. Sve znamenitosti Iloka su smjestene jedan kraj drugog, ali ti to sigurno znas. A pogled na Dunav, ma milina. Najvise mi se svidjalo Vucedol, ono vase poznato arheolosko nalaziste, ee koji pogled uz Dunav. A u Vukovaru je bila glavna tema obic' franjevacki samostan. Ehh, koja su to bila bezbrizna vrijemena.

Nein quatsch, ich sag doch hier im Thread is nix privates. Aber geiles Böötchen auf jeden Fall....

jaja wirklich krass, aber ich sag dir ehrlich, allein ein "gliser" reicht mir, fahre unten immer den von einem Kollegen von meinem Vater...jebote wie die Dinger abgehen, aber die schlucken ortdentlich hahaha Jet ski macht auch Bock

So etwas vom kroatischen Skigebiet Platak (netpic) Es soll ja ungewöhnlich sein.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Bilo je to davno prije rata, kada sam obisao skoro cijelu istocnu Slavoniju. Slazem se kad kazes, dosadno je samo pricat' i slat' slike o moru, jer kad spomenes Hrvatsku u smislu ljetovanja, svi asociraju Istru i Dalmaciju, a na drugoj strani, ima zaista puno toga za vidjeti kod vas u istocnoj Slavoniji, ovisno znaci sta koga zanima, tj. dal' priroda, dvorci, crkve, kulturne ili istorijske znamentitosti. Sjecam se, kako smo davnih godina obisli onaj dvorac i podrume unutar tog dvorca u Iloku, jako zanimljivo. Sve znamenitosti Iloka su smjestene jedan kraj drugog, ali ti to sigurno znas. A pogled na Dunav, ma milina. Najvise mi se svidjalo Vucedol, ono vase poznato arheolosko nalaziste, ee koji pogled uz Dunav. A u Vukovaru je bila glavna tema obic' franjevacki samostan. Ehh, koja su to bila bezbrizna vrijemena.

...da...poznati ilocki podrumi....a onaj pogled na dunav :77:....btw...naravno da slavonija sto se tice turizma nikada nece konkurirati sa dalmacijom....no ravnica ce mi uvijek biti ljepsa :D....

...da...poznati ilocki podrumi....a onaj pogled na dunav :77:....btw...naravno da slavonija sto se tice turizma nikada nece konkurirati sa dalmacijom....no ravnica ce mi uvijek biti ljepsa :D....

Ma razumjem te potpuno, kako veli vas Kico Slabinac "Volim te zemljo mila, ravna Slavonijo i tvoje rodne njive". :D
Ovo je priroda, za koju "zivim":

slap_jan11.jpg

PS: Isto tako meni bude, kada pricam o Dinari, kao da je Copacabana :mrgreen:

untitled_113338.jpg

Auu, di ovo iskopa Cobra, tu smo se znali kao malisani skupljati, nedaleko od Kistanja. Cuvena rimska vojna utvrda, tu svako pronadje mir ^^

Zurück
Oben