Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Xhakajt, përfundimisht “JO” Shqipërisë

Ionian Boy

Gesperrt
ts Verräter

Vëllezërit kosovarë të Bazelit, Granit e Taulant Xhaka, refuzojnë Kombëtaren shqiptare
Babai i vëllezërve Granit e Taulant Xhaka, Ragipi, në një prononcim për “Sport” (Kosovë) është shprehur se djemtë e refuzojnë përfundimisht kombëtaren e Shqipërisë. Ai shprehet se këtë vendim familja Xhaka e ka marrë, pasi Federata Shqiptare e Futbollit është treguar joserioze.
Edhe telefonata e Lorik Canës bërë Xhakajve nuk ka pasur sukses, për t’i bindur talentet e Bazelit të vishen kuqezi. Lojtarët janë në bisedime me Federatën e Zvicrane të Futbollit.
“FSHF është e korruptuar. Interesimi i saj për Granitin dhe Taulantin ka qenë joserioz. Na ka telefonuar ditë më parë Redi Jupi (përgjegjës për zbulimin e talenteve në FSHF) dhe na ka kërkuar përgjigje të menjëhershme, kurse ne i kemi kërkuar kohë.
Ata janë treguar joseriozë, andaj unë së bashku me djemtë e mi dhe familjen time kemi vendosur që përfundimisht t’i themi “jo” Shqipërisë. Askush nuk mund të luajë me djemtë e mi,” - është shprehur për “Sport” Ragip Xhakaj, babai i Granitit dhe i Taulantit, që ka nxjerrë një tjetër pretekst të çuditshëm.
Unë nuk mund ta kuptoj se si nuk ka pyetur kurrë Duka ose Kuzhe për Granitin e Taulantin. Ata në njëfarë mënyre na kanë neglizhuar. Shqipëria do të humbasë shumë.
“Pak ditë më parë, Redi Jupi (shef i zyrës së talenteve) u shpreh se: “FSHF është gati ta ndërmarrë nismën e gjatë dhe të vështirë (kanë luajtur me moshat e Zvicrës) që dy vëllezërit Xhaka të pajisen me pasaportë shqiptare dhe të mund të luajnë për Shqipërinë, por më parë ata duhet të jenë të bindur që e duan këtë gjë.”
Qëndrimi i babait të vëllezërve Xhakaj në të vërtetë konfirmon frikën e FSHF-së se ata nuk kanë dashur kurrë të luajnë për Shqipërinë, por ta përdorin si presion ndaj Zvicrës, që t’i grumbullojë me U-21.

Sporti Shqiptar Online

was für verräter

selbst lorik cana hat die angerufen

sofort einreiseverbot auf alle albanischen gebieten geben und sie nie wieder nach shqiperi etnike einreisen lassen

mal sehen ob sie sich dann immernoch als schweizer fühlen sie und ihre familie

was für verräter

sofort einreiseverbot auf alle albanischen gebieten geben und sie nie wieder nach shqiperi etnike einreisen lassen

Naja, der scheiß Vater hats glaub entschieden, der Kohle will.
Se beson gjysa e shqiptarve jane Shpiuna.

Es ist besser für sie wenn sie für Albanien spielen würden, bei den Schweizern würden sie untergehen.

Hahhahaah solche Penners.

Man werden wir über die lachen, wenn sich Albanien qualifiziert und Schweiz hinter Montenegro landet. Ich seh schon Behrami, Bunjaku, Xhemajli und die Kaka Brüder sitzen in einem Schweizer Caffe beobachten das Spiel Albanien gegen Holland(Viertelfinale), wo Salihi mit einem Abstaubertor, die GROßartigen Albaner in Führung bringt und wie sie dan jeden erzählen, das sie eigentlich Albaner sind, aber sich nur wegen des Geldes für die Schweiz entschieden haben und jeder über sie lacht. "jo jooo wir weehren alle geerne Albaaaanner" sagt ein schweizer, auf schweizerisch. Hahhaahahahahha man ohhh man, da freut man sich schon drauf.

@AlbEagle kann es sein das du Farbenblind bist?

Schwarz Rot und nicht blau weiß du Penner.

Nimm das als Signatur

url

was für verräter

Also bitte, wir sind doch nicht in einer Militärdiktatur.

Zurück
Oben