Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Youtube Kommentare

Kada

Gesperrt
Ich lese oft Kommentare bei Jutjub und oft sind diese rührend oder besondersartig, deswegen denke ich könnte man diese Kommentare sammeln und es würde sich etwas ergeben was an Kunst erinnert.

So zum Beispiel ein Kommentar von Snjezanja zu den Lied "Bosno moja poharana" von Safet Isovic

ja am srpkinja i nemoze se pitati za oprostanje..ne mogu se oprostiti zlocini zverski koji su pravili zlocinci u ime srskog naroda..oni nisu bili srbi...srski narod ima svoju istoriju i svoj ponos...to su bile budale koji su ubijali neduzan narod i posle piobegli pred amerikancima...sramota srbije...ali..jos jednom hvala ti safete...ti si nas pevac...za uvek...ti znas..da ti ljudi su zlocinci..i nista vise...ne mogu dosvoliti da prljaju ime srbije...srbija te je volela ...t

Kad kazes.. "Ili si Bosanac ili si Srbin"... jesil IKAD pomislio mozda da je oboje jedno te isto??.. Jeste li vi tolki kreteni da nevidite da je svo covjecanstvo JEDNO TE ISTO! Ja sam Kanadjanin ali volim nasu kulturu. Sa NASU govorim o Balkansku.. ljudi iz tih teritorija. Otvorite malo mozak. Gledaj te van zvjezda. Nije ni cudo sto smo zaostali toliko. Narod je previse tvrdoglav i misli da sve zna a u realnosti neznaju NISTA osim onog sto im religija ubjedjiva i sto cuju od drugih.

TO HALIDE BRATE MOJ!!!!!
UDRI!!!!
Pozz iz Srbije!

auf die schnelle finde ich natürlich nichts weltbewegendes, aber irgendwann vielleicht...

coolstorybroswh.jpg

Bosna

matere mi se place kad ovo cujem.......jedna si jedina u nasim srcima.....za bratsvo i jedinstvo....valjda ce ga nekad biti i da se nikad ne ponovi ono sto se desilo.....volimo te bosno

Hrvatska

da se ponovi rat, trajao bi 7 dana, jer bi Bosanci i Hrvati protjerali Srbe do Rusije, gdje im je i mjesto. Živjeli Hrvati i Bosanci.

Srbija

ti si jedna budala ti nisi srbin/srpkinja
tako pricas u svom narodu sramota treba da te bude dok albanci drze jedan za drugog ti pises takva sranja!
ne mislimo da smo najbolji nego jesmo i uvek smo bili!
Srpska sveta zemlja!
CCCC Srbija!;)

Kosovo je dusa srpska i ostace i ako se usmrdilo od ove sugalje siptara, gadan narod boze mi oprosti.

Da, TITO je HEROJ! jer zemlja se nije raspala dok je on bio ziv, zemlja se raspala dok su ljudi odlucili skrenuti s njegovog i naseg puta! dok su tamo 90. godine spremili njegovu sliku u ormar i opredijelili se za tudmana ili milosevica! vi takvi ste zaboravili da su ljudi njemu obecali: druze tito mi ti se kunemo da necemo skrenuti s tvoga puta! Smrt fasizmu, sloboda narodu!

Braco Bosnjaci i Hrvati, trebamo Drinu pregazit i srblju zapalit, da smo mirni za sva vremena

Marijana volim te!!

verschiedene leute, verschiedene meinungen.

Ccc koji ste vi bolesnici... zar na svakoj jebenoj pjesmi mora biti prepiranja na nacionalnoj osnovi...
Hebem vam mater u picku svima bolesni umovi hebeni, zbog vas je i doslo zbog rata i zbog svega...
Stoko jedna, stoka ste kojom svak manipulise na najofirniji i najgori nacin...
Oca vam jebem za nije dosta vishe?
Za sve normalne pozdrav veliki :)

Ich finds echt scheiße zu sagen das mein Opa ein nazi ist den er ist nicht Freiwillig in den Krieg gezogen echt traurig ! auserdem Kämpfte er bestimmt nicht für Hitler sondern Deutschland !

Fazit
Scheiß Krieg

tralala

Zurück
Oben