Crnogorci su uz bracu Hrvate!!
Hrvati & Srbi
Srbi & Hrvati
Mi smo braca.
KOSOVO JE SRBIJA
BiH pripada Hrvatsku i Srbiju.
HVALJEN ISUS.
//Hrvat.
jebem vam mamu
sta je Seselj? Sta je Dodik i Tadic?
pravoslavni Hrvati,
perkovic je stvarno srpsko prezime. imam druga perkovica, ima svoju krsnu slavu i zna odakle su perkovici. kao sto znam da bi ovog tompsona voleo da sretne na ulici da ga pita nesto
de thomas ne seri jebem ti mamu srpsku... kak mozes rec da smo pokatoliceni srbi...istina je da smo braca preko slavena, ali smo oduvijek imali svako svoju državu i vjeru i sve....i Hrvati nisu ponosni, tj.žalosni smo sto ste nam braća!
to je samo cinjenica.... ne volim ni ja to al tako jeste. danasnji nemaju nikakve veze sa onim hrvatima(genetskim)...em sto pricate srpskim jezikom,em sto imate srpska prezimena. evo ti ovaj prvi perkovic,srpsko prezime sa kosova,dedovi mu se pokatolicili.naravno ima i dan danas i genetskih hrvata ,oni su na severu i drugacije pricaju,ne pricaju kao vi srpskim nego pravim hrvatskim.
svi ''hrvati'' su Pokatoliceni SRBI kao sto je ''hrvatska'' zapadna SRBIJA!
Mamu vam jebem izdajnicku prodali ste Srpstvo Vatikanu i Nemackoj izdajice srpskog roda!
Bice Zagreb opet srce Srbije!
Idite na moj kanal da gledate video o ''hrvatima'' i istinu da su oni Katolicki Srbi!
jebem ti ja majku srpsku!!!!!!!!!
NIKAD CE BITI ZAGREB U SRBIJU !!!
Bog i Sellam!!!!Za Dom Spremni Hanzdzar Divizija i Crna Legija!!!!Zivjeli vi mi Braco Hrvati!!!!Biti ce Beograd Turska Mahala!!!!)))
Wie die serben heulen.hahaha marsch u picku materinu sa vama
Serbien wird immer kleiner hahah brennen wird der rest auch von euch noch time will tell.
Srbe na vrbe
meni ja sramota bit hrvat kad vidim takve debile ustase cime se ponose.... gadi mi se
SMRT FASISTIMA!
ŽIVIO POGLAVNIK ANTE PAVELIĆ
Nek mu je vječni rahhmet i slava.
Elhamdulilah rabilalemin erahman erahim malkinjeumidin vejiake nabudu ve ijake nestein ihdinesiratel mustekim siratel azin en amte alehjimgajril .........
Elfatiha za Pavelića, od svega srca.
Poz Crnogorcima, smrt ovim posrbicama
Crnogorski zborim, Crnu Goru volim
Nisi ti Crnogorac,samo su jedni crnogorci na ovome svijetu,a to su SRBI.Ja sam crnogorac jer sam SRBIN.
Vi ste samo jad koji se prodao za 100 evra.Pu rdjo
VI ste izdajnici koji ste se prodali za kucu u BG!!
u CG prije 1993, 92% su bili ETNICKI CRNOGORCI
Debile glupi
srpstvo crnogoraca?? ) lol sanjajte dalje, NIKAD SRBIJA! UVIJEK MONTENEGRO E VIVA E VIVA E VIVA
Pusi Kurac majmune poturceni, nek se zove kako hoce samo vasa biti nece. Crna Gora Srpska Drzava ! PRAVOSLAVNA ! SMRT ISLAMU.
jebem vam mater gedzovansku.mislite da ste srbi a u stvari ste turski kopliljani!
E Siptaru glupi.Lako je tebe sa ovima odje na internetu sto se lazno predstavljaju da su Crnogorci,nego ajd dodji kod mene u Berane, pa ces vidjet koliko su Crnogorci Srbi.Ajd dodji slobodno ako si na Kosovo,nije ti daleko,pa ces se ti vratit u sanduku mamu ti siptarsku jebem !
Mi Crnogorci smo najveci Srbi vazda bili kroz Istoriju,picko jedna.
Pusi Kurac stoko Siptarska. Ja sam Srbin-Crnogorac ! Ono sto su mi bili predaci i vladari poput Knjaz Danila,Kralj Nikole i Njegosa, ali uzalud tebi govorit kad si glup ko kriv kurac ! Jebo ti Milo mater, mi smo zajedno ratovali sa Bracom iz Srbije protiv vas zivotinja, i ponovocemo ! A To sto je Milo priznao Kosovo to nema nikakve veze sa Crnogorcima, jer 85 % Gradjana Crne Gore bilo je protiv priznanja !
Cuti Siptaru neseri, sta ti znas ko su Crnogorci !
Njegos nije srbin nego Crnogorac, cio svijet to zna
Oj cetinje cast ti svaka, kad si cisto od srbljaka!!
Ko ste vi? srpska manjina? aj mrs budalo
E viva Montenegro
Ko smo mi ? Starosjedioci Crne Gore, stari i Pravi Crnogorci Srbi, a ne picke prodate kao vi,koji mijenjaju identitet radi dzak brasna i gumenih opanaka !
Welche nicht?Was meint ihr welche BF`ler posten dort regelmäßig polemischen Nationalisten-Scheiß??
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen