Allissa BOSANSKA BOSANKA 27 August 2009 #171 Esseker schrieb: srpski srbima... ne razumijem ja pasulj nego grah, nerazumijem hleb nego kruh... ima razlika... nismo sve isti, sto bi vi htijeli, srbi moji.... Zum Vergrößern anklicken.... ma svi jednako seremo....
Esseker schrieb: srpski srbima... ne razumijem ja pasulj nego grah, nerazumijem hleb nego kruh... ima razlika... nismo sve isti, sto bi vi htijeli, srbi moji.... Zum Vergrößern anklicken.... ma svi jednako seremo....
Š Šaban Guest 27 August 2009 #172 Žepčak;1264912 schrieb: VI Dalmatinci imate cudne reijeci mi bosanske hrvate samo "niks verstehen" Is genau genau als wenn wir von basta reden^^ Zum Vergrößern anklicken.... mi dalmatinci imamo najboljeg govora, IKAVSKI GOVOR!!!
Žepčak;1264912 schrieb: VI Dalmatinci imate cudne reijeci mi bosanske hrvate samo "niks verstehen" Is genau genau als wenn wir von basta reden^^ Zum Vergrößern anklicken.... mi dalmatinci imamo najboljeg govora, IKAVSKI GOVOR!!!
Mastakilla Gesperrt 27 August 2009 #173 Šaban schrieb: mi dalmatinci imamo najboljeg govora, IKAVSKI GOVOR!!! Zum Vergrößern anklicken.... lipo lipo, sidji niz skalare i baci se na stradu
Šaban schrieb: mi dalmatinci imamo najboljeg govora, IKAVSKI GOVOR!!! Zum Vergrößern anklicken.... lipo lipo, sidji niz skalare i baci se na stradu
Š Šaban Guest 27 August 2009 #174 Mastakilla schrieb: lipo lipo, sidji niz skalare i baci se na stradu Zum Vergrößern anklicken.... aj ti muci i nemoj meljati, ides mi na zivce, popij kavu makni se na stranu ajmo ca
Mastakilla schrieb: lipo lipo, sidji niz skalare i baci se na stradu Zum Vergrößern anklicken.... aj ti muci i nemoj meljati, ides mi na zivce, popij kavu makni se na stranu ajmo ca