Unentschieden wäre ok,sehe Mexiko als Favorit und das Stadion wird überfüllt sein mit Mexikanos![]()
9.2 glaub ich...Wann spielen die?
Dobričina;2328481 schrieb:BiH za Meksiko: Sušić nije pozvao Jahića, vraća se Nadarević
Utakmica se igra 9. februara u Atalanti
Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić je objavio spisak od 20 kandidata za prijateljski meč sa Meksikom koji će se 9. februara odigrati u Atlanti u SAD.
Sušić je za meč sa Meksikom izostavio Sanela Jahića. Na spisku je opet Safet Nadarević koji nije bio pozvan za novembarsku provjeru sa Slovačkom (3:2).
- Činjenica da sam pozvao naše najbolje igrače govori da se utakmica mora najozbiljnije shvatiti. Dobro poznajem igru južnoamerikanaca, kod njih nema prijateljskih utakmica u kojima se maksimalno ne trude da nadigraju protivnika, pa tako mislim da im se moramo suprotstaviti u najjačem sastavu ako želimo povoljan rezultat.
S obzirom da je zadnja utakmica koju smo igrali u Slovačkoj bila dobra, nije bilo razloga da nešto mijenjam. Opredijelio sam se uglavnom za isti sastav, pozvao sam naša dva najbolja golmana a tu je i Nadarević koji igra odlično, ali on svakako nije novi u reprezentaciji, rekao je Sušić.
Okupljanje igrača je zakazano za 7. februar u Atlanti.
Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stoke City), Emir Spahić (Montpellier), Boris Pandža (Mechelen), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Adnan Mravac (Westerlo), Ognjen Vranješ (Krasnodar), Muhamed Bešić (HSV), Muhamed Subašić (Olimpic), Mensur Mujdža (Freiburg), Sejad Salihović (Hoffenheim), Senad Lulić (Young Boys), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin, (Maccabi Tel Aviv), Senijad Ibričić (Lokomotiv), Zvjezdan Misimović (Galatasaray), Miralem Pjanić (Lyon), Zlatan Muslimović (PAOK), Vedad Ibišević (Hoffenheim) i Edin Džeko (Manchester City)
Wann spielen die?
Ja, wenn Mexiko so spielt wie bei der WM wirds wirklich schwer.
Naja wenn er wieder auf die Idee kommen sollte Ibisevic aufzustellen dan wird aus dem Angriff nichts, aber Dzeko + Muslimovic oder Dzeko + Zec sollten schon für viel Schlagkraft vorne sorgen.Wir können net gewinnen. Susic aka Popaj wird, falls es gut laufen würde, sofort die Aufstellung schrotten ...
Susic dieser noob...wie konnten sie bloß Ciro gehen lassen![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen