Velija
Gesperrt
nachdem pandza ausfällt, zumindest protiv lihtenstajn i latvije.. imamo problem u odbrani.. i pogledo sam spisak susica.. imamo sestero igraca kojih su pozvani.. a samo 5 ce bit spremni za ova dva matchs.. znaci sto nije susic pozvao naprimjer Gordan Bunoza - Spielerprofil - transfermarkt.ch
ili
Ervin Zukanovic - Spielerprofil - transfermarkt.de
u odbranu?neznam!
ako bih ja trebao napravit spisak, u mene bih igledalo ovako:
Tor: Begović, Šehić & Avdukić -- ovo je ok
Abwehr: Pandža, Spahić, Šunjić, Mujdza, Vranješ und Vršajević -- da pandza ja verletzt ist, lass ich ihn gleich weg.. spahic, mujdza, bunoza, zukanovic...
Mittelfeld: Sesar, Lulić, Pjanić, Misimović, Salihović, Zahirović, Vrančić, Medunjanin, Ibričić & Svraka -- das mittelfeld ist meiner meinung nach überbesetzt.. lulic, pjanic, misimovic, salihovic, zahirovic, medunjani,n ibricic, stevanovic...
Sturm: Ibišević & Džeko -- dzeko, ibisevic,muslimovic und djuric(gegen lichtenstein)
die aufstellung:
----------------Begović-----------------
-Mujdza*----bunoza--Spahić----lulic- / bunoza mit zukanovic wechseln,
---------------medunjanin----------------/ der kann 90min spielen
-------Pjanić--------------salihovic--------misimovic raus, stevanovic rein, aber stevanovic und pjanic dann platz wechseln..
---------------Misimović----------------
-----------Ibišević---Džeko-------------/muslimovic für dzeko in der 80.
was haltet ihr davon?
ili
Ervin Zukanovic - Spielerprofil - transfermarkt.de
u odbranu?neznam!
ako bih ja trebao napravit spisak, u mene bih igledalo ovako:
Tor: Begović, Šehić & Avdukić -- ovo je ok
Abwehr: Pandža, Spahić, Šunjić, Mujdza, Vranješ und Vršajević -- da pandza ja verletzt ist, lass ich ihn gleich weg.. spahic, mujdza, bunoza, zukanovic...
Mittelfeld: Sesar, Lulić, Pjanić, Misimović, Salihović, Zahirović, Vrančić, Medunjanin, Ibričić & Svraka -- das mittelfeld ist meiner meinung nach überbesetzt.. lulic, pjanic, misimovic, salihovic, zahirovic, medunjani,n ibricic, stevanovic...
Sturm: Ibišević & Džeko -- dzeko, ibisevic,muslimovic und djuric(gegen lichtenstein)
die aufstellung:
----------------Begović-----------------
-Mujdza*----bunoza--Spahić----lulic- / bunoza mit zukanovic wechseln,
---------------medunjanin----------------/ der kann 90min spielen
-------Pjanić--------------salihovic--------misimovic raus, stevanovic rein, aber stevanovic und pjanic dann platz wechseln..
---------------Misimović----------------
-----------Ibišević---Džeko-------------/muslimovic für dzeko in der 80.
was haltet ihr davon?