Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zvjezdan Misimovic im Gespräch (deutscher Untertitel) 26.11.2009

"Tačno je, pričali smo danas kao ćaća i sin", potvrdio je maločas u razgovoru za SportSport.ba Blažević. "Ma, sve su to pizdarije, sve to što se dešavalo. Iskreno, ja sam najviše kriv što se sve ovo tako napuhalo".

Ist doch alles gut Emire, der Serbe spielt ja nicht mehr für die fast rein islamische Fussballnationalmanschaft der FBiH :app:

Frag doch Subotic, Petric und Co. wieso die nicht für BIH spielen .....
Boris Savic (FK Laktasi) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Ognjen Vranjes (Roter Stern Belgrad) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Ivan Sesar (FC Luka Koper) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Damir Sovsic (NK Zagreb) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Josip Coric (FC Slovan Liberec) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Marin Anicic (HSK Zrinjski Mostar) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Nemanja Bilbija (FK Borac Banja Luka) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

:wink:

PS: Die FBIH hat keine Nationalmanschaft (war mir aber irgendwie klar, dass das zuviel für dich ist)

premijer_liga_bih.JPG

Willst du mehr? :mrgreen:

Doch er spielt und Ciro bleibt, das war doch der letzte Stand der Dinge...

Dem kann man keine Quelle geben, das bringt nichts, den im nachinein glaubt er was er glauben will bzw. glauben soll :D

Selektor BiH potvrdio za SportSport.ba
9_8_597cirosuljo.jpg

Sve riješeno, Ćiro ostaje, Miske se vraća

Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 26.11.09. 18:52.
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba da je izgladio situaciju sa Zvjezdanom Misimovićem, te da ostaje selektor Zmajeva.
Misimović je sinoć dobio sina, a njegov ga je selektor ga danas nazvao da mu čestita. Naravno, u razgovoru su se i dotakli aktuelne situacije, odnosno odlaska Misketa, ali i Ćire iz reprezentacije.

"Tačno je, pričali smo danas kao ćaća i sin", potvrdio je maločas u razgovoru za SportSport.ba Blažević. "Ma, sve su to pizdarije, sve to što se dešavalo. Iskreno, ja sam najviše kriv što se sve ovo tako napuhalo".

Znači li to da ostajete na kormilu reprezentacije Bosne i Hercegovine i da se Misimović vraća u reprezentaciju?

"Znači. Nemamo više nikakvih neslugalsica. Ne odlazim", dodao je Ćiro.

SportSport.ba | BH FUDBAL

Zurück
Oben