Salvador
Top-Poster
Kendi Ülkemizde yoksuluk varken niye Yunanlilara hakaret edigim ki ? Istanbul Türkiye degil ona göre .
edit

Kendi Ülkemizde yoksuluk varken niye Yunanlilara hakaret edigim ki ? Istanbul Türkiye degil ona göre .

Yanlis anlama
Hoşgeldin ve sefa getirdin. Toruko, burası PC değil. Türksen şunları bilmen lazım: Türk Türk'ü açıktan muhalefet etmez. Siyasi fikirlerimiz hiç uyuşmayabilir lakin biz aynı toprağın evlatlarıyız, gerisi yalan. Cevap vermek istersin ve bu senin en doğal hakkındır fakat eleştirini ya mesaj yolu ile gönder ya da yazını forumda bile olsa Türkçe tut. Türkçe yasak değil.
Hayır.
peki, sen beni tanidin mi?
İsminin yanına 'politik/forum' kelimesini ekledim ve Google amcaya sorumu yönelttim.![]()
eeeee?
Sana bir ipucu vereyim. PC'de sana en cok muhalefet yapan kimdi ise, ben oyum!
PC'de pasif üyedim. Yazı yazmadım. Bu forumun siyasi yapsını en kısa zamanda anlayacaksın. Bundan çok eminim. Benim veya diğer Türklerin muhalefetine zaten maruz kalmayacaksın çünkü bu işi Yunanlı dostlarımız üstleniyor.![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen