Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkische Ansprüche über Ägaische Inseln

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Schlag doch einfach den Vertrag auf und lies nach.Auch wenn ich weiß das es sowieso sinnlos ist, bei soner verbohrten Nationalistin wie dir.

Vergeblich Dummes Huhn bleibt Dummes die ist so blöd wie der andere der Denkt ach ich kann die Insel sehen also gehören sie mir.:haha:

- - - Aktualisiert - - -

Der Vertrag gilt zwischen Griechenland und der Türkei, wenn diese Insel außerhalb der türkischen 3 Seemeilen liegen, wen sollen die denn sonst gehören bzw wer ist denn wohl gemeint?? Die Meinselmännchen??

Das Lieblingswort von der Türkei Graue Zone .
 
Geldi yine gönlümün efendisi

um zurück zum Thema zu kommen. Wo im Vertrag steht, dass Kardak griechisch sei. Postet den Artikel oder den Satz lan. Please.
 
Bei euch im Parlament gehts ja richtig ab wie in GR :lol:

Bei uns ist Malakas an der Tagesordnung haha 0:00 bis 0:20

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.
 
Zeigt ihr echt solche Sachen in griechischem Fernseher?

https://www.youtube.com/watch?v=pj2cgHU8PI4

Nein solche.
[h=1]Ο Έλληνας Ράμπο που το 1974 διέλυσε μόνος του πέντε άρματα κι ένα τουρκικό τάγμα![/h] 15.08.2015 | 00:07
BIKAKIS(1).jpg








Στην Κύπρο υπήρξαν ήρωες που πολέμησαν ρισκάροντας τη ζωή τους. Αγνοώντας τη σημασία της . Οι περισσότεροι παρέμειναν άγνωστοι με ευθύνη της ελληνικής Πολιτείας που δεν αναγνώριζε για δεκαετίες ότι στην Κύπρο έγινε πόλεμος. Οι ιστορίες πολλές. Μια απ΄ αυτή επιλέξαμε με αφορμή και την μαύρη επέτειο του Αττίλα 2. Είναι η ιστορία ενός Έλληνα καταδρομέα από την Κρήτη. Μανώλης Μπικάκης το ονόμά του. Πρόκειται για έναν πραγματικό Ράμπο!
Ο Αττίλας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μπικάκης μάχεται μαζί με τον συντοπίτη του Μπιχανάκη .Καλούνται να υπερασπιστούν ένα λόφο τον οποίο οι Τούρκοι προσπαθούν να πάρουν για να προωθηθούν στα προάστια της Λευκωσίας.

Ο Μπιιχανάκης μεταφέρει και 8 βλήματα ΠΑΟ και ο Μπικάκης με το δικό του ΠΑΟ μετακινείται σε σημείο βολής. Ο συμπολεμιστής τους τον χάνει και αναφέρει την απώλειά του. Και ο Μπικάκης νομίζει ότι ο Κρητικός συμμαχητής του σκοτώθηκε. Πιστεύει ότι έμεινε μόνος απέναντι στους Τούρκους.
Παρόλα αυτά δεν λυγίζει. Απέναντί του έξι τουρκικά άρματα μάχης κι ένα τάγμα πεζικού.

Στα 300 μέτρα εγκλωβίζει το πρώτο άρμα και στα 270 μέτρα το τινάζει στον αέρα!

Αλλάζει θέση και εξολοθρεύει και δεύτερο. 200 μέτρα πιο πέρα καταστρέφει το τρίτο . Οι Τούρκοι τρομοκρατημένοι δεν έχουν καταλάβει από που τους χτυπάνε! Όσο ψάχνουν...ο Μπικάκης τινάζει στον αέρα και τέταρτο άρμα τους! Εύκολα ακολουθεί το πέμπτο.
Ο αρχηγός πληρώματος του έκτου και τελευταίου άρματος μάχης οπισθοχώρησε μη πιστεύοντας αυτό που έχει συμβεί.

Οι Τούρκοι πεζικάριοι κρύφτηκαν στη σχολή Γρηγορίου με τον Μπικάκη να τους ρίχνει τα δύο τελευταία βλήματα.

Σ΄ αυτόν τον άνθρωπο η ελληνική Πολιτεία δεν αναγνώρισε ποτέ τίποτα!

Όταν απολύθηκε από το Στρατό, εργάστηκε σαν οικοδόμος. Έκανε οικογένεια και παιδιά. Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο ατύχημα το 1994, στην εθνική οδό Αθηνών Πατρών .

Ein Mann gegen eine ganzes Türkisches Bataillon einmal loser immer loser.
 
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben