Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

10 Länder würden R.Srpska bei Unabhängigkeit anerkennen

Ma on to i nece, samo glup narod a i neznam sto im treba da se prikljucuju Srbiji kao da u Srbiji ima nesto bolje :D

Mi smo jedan narod, bićemo jaka i velika država na Balkanu (Grösser als Serbien mit KS und CG zusammen - SCG). Kao što sam reko dinarskom vuku, to je već rešeno, Dodik će pred penzijom kad odlazi (ako uopšte budu tat nezavisni) da raspiše referendum, da udje u istoriju kao taj ćovek koji je uspeo da spoji jedan narod. Serbische Mauerfall

ich hoffe inbrünstig das die erde december 2012 untergeht .....dann hab mo diese staatenzerteilung endlich hinteruns .

gruß

Mi smo jedan narod, bićemo jaka i velika država na Balkanu. To je već rešeno, Dodik će pred penzijom (ako uopšte budu tat nezavisni) da raspiše referendum, da udje u istoriju kao taj ćovek koji je uspeo da spoji jedan narod.

jebo te o cemu ti to??? Koja velika drzava??? :D ti jos uvijek zivis u proslosti nekoj

jebo te o cemu ti to??? Koja velika drzava??? :D ti jos uvijek zivis u proslosti nekoj

Koja crna prošlost zemo, ako smo mi jedan narod i hoćemo u jednu državu onda Dodik tu ništa nemože nit neće da se protivi. Čekaće naravno da mu prođe kariera pa će pred krajom da se priključi Srbiji kad odlazi.

Da sam ja na njegovom mesu ja bi tako radio, tek u Srbiji bi mu pravili spomenik. Šta ima lepše da odes u penziju nego da uđeš kao heroj u večitu srpsku istoriju koji je spojijo jedan narod.

Pomisli malo bolje ;)

ps: Misliš zapadna Hercegovina neće da se priključi Hrvatskoj? Znam da te možda boli da Srbo dobiva pola Bosne ali je to zaslužio, nisu svi ratnici ubivali mi smo se borili za slobodu. Otvori oči pomisli malo bolje i znaćeš da to nije prošlost nego da će to da dođe sigurno. Jer nit Hrvati ni Srbi neću više Bosnu, to su preko 50%. Ne znam ko živi u prošlosti od nas dvoje, RS ide svoj put bez prekida. Ako joj uspe nezavisnost, znaj da će se priključe Srbiji 100%, jer to hoće većina u RS.

Zurück
Oben