Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

4 Tote bei Angriff in der Türkei

AyYıldız;2855609 schrieb:
:facepalm:
sen kim oluyorsun ?

Ben Laikci,Atasirkci,Ataputcu olmuyorum!

Elhamdulillah Quran ve Sünneti yolum olarak kabul ettigim ve inandigim bir Müslüman oluyorum!

Ben Laikci,Kemalist,Ataputcu ve onca Imamlari astiran/öldüren kisilerin sevdalisi degilim Yildiz Hanim!

Ben Laikci,Atasirkci,Ataputcu olmuyorum!

Elhamdulillah Quran ve Sünneti yolum olarak kabul ettigim ve inandigim bir Müslüman oluyorum!

Ben Laikci,Kemalist,Ataputcu ve onca Imamlari astiran/öldüren kisilerin sevdalisi degilim Yildiz Hanim!
senin ne oldugun ilgilendirmiyor beni. ama kimsenin inancina karisamazsin. herkesin inanci kendinedir. bunu yargilamak kimsenin haddine düsmez.

Onlari korudugum yok Gardas!

Ben ordaki topraklarini kanlari ile sulamis Kafir Vatanimiza ayak basmasin ve Vatanimizi elimizden almasin diye ölümüne savasan Müslümen Cecen halkindan bahsediyorum!

Aslan gibi bir halk Cecen halki Allah onlara zaferi versin Insallah!

peki o beslandaki katliami yapan serefsizler cecen direnisciler degilmi?

peki o beslandaki katliami yapan serefsizler cecen direnisciler degilmi?

Peki Cecenleri katleden ve topraklarini elinden alan kisiler Ruslar degilmi?

Peki Türkleri katleden Stalinciler Rus degilmi?

Peki Türk devletlerinde Atom Bomba testlerini yapan kisiler Rus degilmi?

Peki Kürtleri Katleden Kemalistler Türk degilmi? Bak kendi icimizden bile yoldan cikanlar var!

Beslan Cecenlere yapilan zulümlerin yaninda bir hic!

Sen simdi ruslarin Avukatliginimi yapiyorsun? Müslümanlarin arkasinda durmani kimse ögretmedimi sana?

Peki Cecenleri katleden ve topraklarini elinden alan kisiler Ruslar degilmi?

Peki Türkleri katleden Stalinciler Rus degilmi?

Peki Türk devletlerinde Atom Bomba testlerini yapan kisiler Rus degilmi?

Peki Kürtleri Katleden Kemalistler Türk degilmi? Bak kendi icimizden bile yoldan cikanlar var!

Beslan Cecenlere yapilan zulümlerin yaninda bir hic!

Sen simdi ruslarin Avukatliginimi yapiyorsun? Müslümanlarin arkasinda durmani kimse ögretmedimi sana?

ben ruslarin yaptiklarini hic inkar etmedim,ben ahiska türküyüm ve ruslardan en cok ceken türk toplulugu biziz.konu ruslar degil konu ruslar gibi katliam yapan direnisci olan sözde cecenler,müslüman nezamandan beri mazlumu öldürür,hele hele cocuklari?
böylelerine ben kahraman demem cünkü kahramanlar yasli kadin cocuk öldürmez,ruslarla ne farklari var bunlarin?kahramanlar halki icin calisan ve halkini düsünenlerdir.

ben herzaman müslümanlarin arkasindayim,ama cocuk katillerinin ve terröristlerin yaninda ASLA.

sen degilmiydin pkkli kürtler türkiyede islam devleti kurmak isteseler ben onlara destek olurum diyen?

ben ruslarin yaptiklarini hic inkar etmedim,ben ahiska türküyüm ve ruslardan en cok ceken türk toplulugu biziz.konu ruslar degil konu ruslar gibi katliam yapan direnisci olan sözde cecenler,müslüman nezamandan beri mazlumu öldürür,hele hele cocuklari?
böylelerine ben kahraman demem cünkü kahramanlar yasli kadin cocuk öldürmez,ruslarla ne farklari var bunlarin?kahramanlar halki icin calisan ve halkini düsünenlerdir.

ben herzaman müslümanlarin arkasindayim,ama cocuk katillerinin ve terröristlerin yaninda ASLA.

sen degilmiydin pkkli kürtler türkiyede islam devleti kurmak isteseler ben onlara destek olurum diyen?

Tabiki Müslüman kardeslerime dua edip Kafir Ruslarin elinden kurtulmalarini dilerim ve özgürlüklerine kavusmalarini dilerim.Bazi kendini bilmez sözde Müslüman Cecen yanlis yapti diye ben Cecenlerin asil Müslümanlarin yaninda saf tutamazmiyim?

PKKya gelince?

Ideolojileri Islam ise tabiki onlara destek olurum cünkü bilirimki asil dogru yol Islamdir fakat onlar ne olduklarini kendileri bilmiyor ve onun icin PKK ile isim olmaz.Hedefleri Dogru-Islam olan her örgüte destek olurum yani ha PKK,SSK,TSK... fark etmez!

Warum oder haben etwa islamistische terroristen angegriffen?

Möge Allah unseren Tschetschenischen Brüdern kraft geben!

Dreckiger heuchler. Wenn kurden anschlag machen, sollte man sie direkt alle töten, wenn tschetschenen anschlag machen, dann ist das toll und sie sind freiheitskämpfer. Weißt du was? Deine tollen freiheitskämpfer zwingen ihre frauen sich in die luft zu sprengen, weil sie zu feige sind, es selbst zu machen.

Ich verstehe nicht wie man Terroristen beführworten kann(egal welcher Art)
Ich bin gegen jegliche Gewalt mit Waffen, die Leute verstehen leider nicht, dass man Frieden und Freiheit auf diese Art und Weise nicht erreichen kann, zumindest nicht ohne endliche Tote. Manche werden es wohl nie verstehen.

Zurück
Oben