Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

A Milli Takim - Türkei Sportthread

Her takimi kücük ve zayif gören ve onun icin adam yerine saymayan davranislariniz ile düsman olduk Fenerbahce'ye.Para insani kibirlestirir ve havalara sokar.Fenerbahce bu konuda cok önde ve onun icin sizi kimse cekemiyor kardesim.Öyle olmasaydiniz ne güzel olurdu ama malesef....

simdi oldu :D

Besiktas und Galatasaray sind auch Istanbul Mannschaften... Trotzdem sadece Fenere kininiz var

Sadece Fenere degil Turca.Hem FByi hem GSyi hemde BJKyi cekemiyoruz.Senin o trotzdem sadece...diyisin beni gülme krizine soktu be Turca...

Yanlis anlamayin Istanbulda bizim topragimiz ve o topraklar icin can veririz fakat Futbolda sizin gibi kendilerini en yüksek ve ötekileri kücük gören takimlarlan sempatimiz olmaz bizim.

Kal saglicakla!

Her takimi kücük ve zayif gören ve onun icin adam yerine saymayan davranislariniz ile düsman olduk Istanbula.Para insani kibirlestirir ve havalara sokar.Istanbul bu konuda cok önde ve onun icin sizi kimse cekemiyor kardesim.Öyle olmasaydiniz ne güzel olurdu ama malesef....
Kardesim en cok Taraftar bizde bizim sayemizde Anadolu Takimlarinin cebi Para gördü..

Havuz sisteminden elde ettiginiz Paralari dagitim adaletli olsaydi hayalinizde görürdünüz ama biz sesimizi cikarmiyoruz sustukca basimiza cikiyosunuz...:thanks:

Kardesim en cok Taraftar bizde bizim sayemizde Anadolu Takimlarinin cebi Para gördü..

Havuz sisteminden elde ettiginiz Paralari dagitim adaletli olsaydi hayalinizde görürdünüz ama biz sesimizi cikarmiyoruz sustukca basimiza cikiyosunuz...:thanks:

En cok taraftar sizin gibiler yüzünden Istanbulda!

Halbuki herkez kendi memleketinin takimini tutsa ne kadar güzel olur bu lig fakat cogu kisi basarinin pesinde oldugu icin memleketinin takimina sahip cikmiyor.

Siz sesinizi yeterince cikardiniz biraz da susun artik da.Eskiden FB GS ve BJK beraber maca bakardilar ne oldu da kendinize düsman oldunuz.Bu demek oluyorki kin ve nefret ilk önce Istanbuldan yayildi Türkiyeye.Güc ve Para sizde.Biz ise ufak bir Sehiriz ve az paramiz var.Güzel güzel dösenmis ve zengin yuvadan konusmak kolay.Zaten herzaman zenginler ve güclüler baskalarini kücümsediler ve etmediklerini birakmadilar.Simdide niye Anadolu Istanbula düsman diyorsunuz öylemi? Anadolu diye birsey kalmadi zaten 81 ilin 80 cogunlukla Istanbul takimlarini tutuyor zaten.Sucu bize vermeyin kim kendini ötekilerden yüksek ve degerli görüp bunuda herkezin önünde herzaman dile getiriyor ise niye düsmanim var diye sasirmasin.

niye?? galatasaray fener'in sampiyon olmasini ister mi hic :laughing6:
trabzon kazanir :thumbup:
galatasaray'dan bir halt olmaz bu sezon

niye?? galatasaray fener'in sampiyon olmasini ister mi hic :laughing6:
trabzon kazanir :thumbup:
galatasaray'dan bir halt olmaz bu sezon

Inan bana söz konusu Trabzon ise Galatasaray birden ilac almis gibi oynar!

Konyada Fenere karsi birsey yapamadi.Ama bize karsi pek sert ve istahli oynadilar.Konyanin baskani üstelik koyu Fenerli bunu da demis olayim.

Zurück
Oben