Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Adria Liga

žorić i pullen sahranili cedevitu hahaha
vako se za partizan nije sudilo u najboljim danima :)
vesna odradila posao ;)

mega hat auch das heimspiel gestern gegen buducnost mit 76:75 gewonnen und steht damit im finale. war so nicht zu erwarten.

ich finds MEGA geil !!!

:)))

...und ich find, das die im Finale stehen, ist keine grosse Überraschung

nisam ja ljakse ko ti da se brinem za komšijinu kravu.

ti gledaš kako ćoro kaže a ja uživam u najlepšem sportu na svetu, razlika velika.
oš primere mog posta? rado ti napišem!

ej Grobarice, jebo te Franjo u dupe

:)))

Pozdrav
Baba

voli franćek garant babetine ciganske pa lepo popušiš i njemu i meni a ćori kresneš vesnu dok njemu dudlaš budalo jedna

Diese Liga hat immerhin 7 Spieler für den nächsten NBA-Draft produziert. Gar nicht so schlecht...

---

ABA liga će vjerojatno biti najzastupljenija europska liga na sljedećem NBA draftu, a trenutno su prijavljena sedmorica igrača.

Iako je za očekivati kako će neki povući svoju prijavu, dobar dio njih će ostati na draftu s velikim šansama ne da samo budu izabrani, već da odu s dobre pozicije. Mega Leksa će tako imati čak pet igrača, a po jednog Cibona i Crvena Zvezda.

Iz Mege su za sada prijavljeni: Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Ivica Zubac, Alpha Kaba i Timothé Luwawu, iz redova Crvene Zvezde u NBA ligu će pokušati ući vanjski igrač Marko Gudurić, a čast Vukova će braniti najbolji mladi igrač lige, centar Ante Toni Žižić.

Zurück
Oben