Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Alarmstufe Rot: Crvena Zvezda Belgrad trifft auf Slovan Bratislava

"Diese Begegnung wird zu einem Hochsicherheitsspiel erklärt werden"

DAS STIMMT NICHT, ES WIRD KEINE AUSSCHREITUNGEN GEBEN, DA DIE SLOVAN FANS
"KOSOVO IST SERBIEN" GESCHRIEBEN HABEN, sie werden von DELIJE als brüder bezeichnet und werden akzeptieret, bis 5000 slovaken kommen nach BEGLGRAD!!!

Luki?: "Ho?emo regionalnu ligu...sa Bugarima, Rumunima..."

Predsednik Zvezde otvorio danas Red Star shop u Banjaluci i založio se za ligu Balkana u koju bi se uključili timovi iz Bugarske, Rumunije, Mađarske. Smatra da bi takvo takmičenje bilo kvalitetnije i finansijski isplativije. "Skoro cela RS navija za Zvezdu", (DAS STIMMT SOGAR) konstatovao Lukić
lukic18560020100726104305.gif
Na otvaranju prodavnice u Banjaluci, Lukić je rekao da zna koliko Srbima sa druge strane Drine znači Srbija i Zvezda.

"Ovo je jedan od najlepših dana od kada sam postao predsednik. Znam koliko nas volite i koliko znači Zvezda. Zbog toga je ovaj dan tako bitan. Uskoro će RS, koja skoro u potpunosti navija za Zvezdu, ali i čitava BiH moći da gledaju svaku našu utakmicu na TV", rekao je Lukić.

On je obećao da će prvom prilikom zvezda odigrati prijateljski meč sa Borcem.

Novinare je zanimala regionalna liga.

lukic-318563320100726104305.gif
"Mislim da je to odlična ideja, ali da u nju budu uključeni timovi sa Balkana. Sa Mađarima, Rumunima, Bugarima, dobili bismo sjajno i finansijski isplativo takmičenje. I naš sponzor Gasprom je podržao ovu ideju"
, kaže prvi čovek Zvezde.

zvezda18564420100726104305.gif
On je podsetio da Zvezda nema problem sa navijačima.

"Mi smo taj problem rešili i bez regionalne lige. Na našim utakmicama ima više ljudi nego na svim ostalim mečevima srpske ili hrvatske lige zajedno", konstatovao je Lukić.

Potparol Nikolovski je demantovao priče da Zvezda pregovara oko Kaluđerovića.

"Zvaničnih kontakata nije bilo, imamo slične igrače, Jevtića, Perovića, Subašića. Ako budemo tražili pojačanje, to mora da bude neko sličan Lekiću", rekao je Nikolovski.

slike: mondo.rs, crvenazvezdafk.com

Zurück
Oben