Ihr lässt euch so leicht provozieren. :lol:
Cypriot RTE Nov 11, 2015 #52 TuAF said: ulen am anfang warst du turke danach zypriote danach makedonier und jetzt albaner nachste woche wirst du serbe Click to expand... Ben Kıbrıslı Türküm ve anne tarafı dedem Arnavutluk göçmenidir.
TuAF said: ulen am anfang warst du turke danach zypriote danach makedonier und jetzt albaner nachste woche wirst du serbe Click to expand... Ben Kıbrıslı Türküm ve anne tarafı dedem Arnavutluk göçmenidir.
G GLOBAL-NETWORK AKA GOTT Nov 12, 2015 #53 Cypriot said: Ben Kıbrıslı Türküm ve anne tarafı dedem Arnavutluk göçmenidir. Click to expand... Etnik Arnavut'mu yoksa Arnavutlukta yaşamış ve sonradan Türkiyeye dönmüş bir Osmanlı Torunu mu?
Cypriot said: Ben Kıbrıslı Türküm ve anne tarafı dedem Arnavutluk göçmenidir. Click to expand... Etnik Arnavut'mu yoksa Arnavutlukta yaşamış ve sonradan Türkiyeye dönmüş bir Osmanlı Torunu mu?
Cypriot RTE Nov 12, 2015 #54 GLOBAL-NETWORK said: Etnik Arnavut'mu yoksa Arnavutlukta yaşamış ve sonradan Türkiyeye dönmüş bir Osmanlı Torunu mu? Click to expand... Galiba etnik Arnavutturlar.
GLOBAL-NETWORK said: Etnik Arnavut'mu yoksa Arnavutlukta yaşamış ve sonradan Türkiyeye dönmüş bir Osmanlı Torunu mu? Click to expand... Galiba etnik Arnavutturlar.
G GLOBAL-NETWORK AKA GOTT Nov 14, 2015 #55 Birde bakarsın Miras (Ev, arazi vs) kalmıştır. Herneyse, bana soracak olursan iyi fikir, git araştır tabiki.
Birde bakarsın Miras (Ev, arazi vs) kalmıştır. Herneyse, bana soracak olursan iyi fikir, git araştır tabiki.
Cypriot RTE Nov 14, 2015 #56 GLOBAL-NETWORK said: Birde bakarsın Miras (Ev, arazi vs) kalmıştır. Herneyse, bana soracak olursan iyi fikir, git araştır tabiki. Click to expand... Elimde bir Osmanlı tapusu var, tercüme ettirsem işime yararmı ?
GLOBAL-NETWORK said: Birde bakarsın Miras (Ev, arazi vs) kalmıştır. Herneyse, bana soracak olursan iyi fikir, git araştır tabiki. Click to expand... Elimde bir Osmanlı tapusu var, tercüme ettirsem işime yararmı ?
G GLOBAL-NETWORK AKA GOTT Nov 16, 2015 #57 Cypriot said: Elimde bir Osmanlı tapusu var, tercüme ettirsem işime yararmı ? Click to expand... Yarar tabiki, en azindan bilgi sahibi olursun. Ama gecerliligi var mi ayri bir konu tabi. Olsun, denemekte fayda var, birsey kaybetmezsin. Last edited: Nov 16, 2015
Cypriot said: Elimde bir Osmanlı tapusu var, tercüme ettirsem işime yararmı ? Click to expand... Yarar tabiki, en azindan bilgi sahibi olursun. Ama gecerliligi var mi ayri bir konu tabi. Olsun, denemekte fayda var, birsey kaybetmezsin.