Toruko-jin
Gesperrt
Genelde yurtdisinda yasayan Türkler öyle degilmi? :
Adamina göre degisir özellikle bir kac ay icinde Istanbula tasinacak olanlar icin
Genelde yurtdisinda yasayan Türkler öyle degilmi? :
Ehh sende artik Jihad etmek icin gelirsin Türkiye'ye
Insallah!
Burda bazi arkadaslarimiz cok cesaretli bence Rambo modundan cabuk cikin.
Muhakkak miliyetcilik ve kibir kahru perisan olacak.Niye uyanmak istemiyor benim salak halkim?
Türkiye Türkiye Türkiye Vatan Bölünmez falan....
Bence Türkiye ne din nede ahlak üzerine kurulu.Yazik bu sistem icin canini verenlere.Fuzuli!
Benim düsüncem böyle.
Saygilar
Insallah!
Burda bazi arkadaslarimiz cok cesaretli bence Rambo modundan cabuk cikin.
Muhakkak miliyetcilik ve kibir kahru perisan olacak.Niye uyanmak istemiyor benim salak halkim?
Türkiye Türkiye Türkiye Vatan Bölünmez falan....
Bence Türkiye ne din nede ahlak üzerine kurulu.Yazik bu sistem icin canini verenlere.Fuzuli!
Benim düsüncem böyle.
Saygilar
Trabzonlu seni severim bilirsin. Senin gibi düsünenlerin aksine kafan iyi calisiyor.
Ama bu yaptigin iste saygisizlik! Senin icin din ne kadar önemliyse benim icin kimligim o kadar önemli. Insanlar kendi egemenliklerini koruyabilmek icin olmazi basardilar. Buna ancak saygi duyulur. Din herkesin kendi meselesi, her insanin kendisinin bilecegi bir is.
Sen vatani kurtarmak ugruna canini veren insanlara fuzuli diyemezsin. Ben de bilirim senin önem verdigin kisiler hakkinda atip tutmayi. Sana ve mensubu oldugum halka saygidan yapmiyorum.
Avrupa'da yasayan bir "Müslümana" göre Türkiye ne din nede ahlak üzerine kuruldu ama kendisi burada keyif catiyor ve hic de Islami bir devlete tasinmayi aklindan bile gecirmiyor. Tabiiiii bahaneleride hemen hemen hazir ! Efendim zaten Islami Devlet yok niye gideyim ki.
Yazdiklarin Ali Kemal Beyi hatirlatiyor lk önce düsmani över sonra da kendi Milletini Vatanini kötüler. Allah sana akil fikir versin bu Vatan size ragmen kuruldu.
Isin komigi gidipte bir de dagdan gelip bagdakini kovuyorlar genellikle Araplar. Adamlarin karilarini bacilarini ediyorlar, kendi kiz kardeslerine gelince namus ortaya cikiyor. Sudi Arabistana hacla giremiyorsun, en temel haklardan yoksunken, adam burda piskin piskin din özgürlügünden bahsediyor. Yetmiyor adami bir de dövüyorsun. Kadinlari acik diye "sen orospusun" diyerek assaliyorsun ve senin yasam tarzina uyum saglamasini bekliyorsun.
Ben de hayvanligin bu kadarina pes dogrusu diyorum
Avrupa'da yasayan bir "Müslümana" göre Türkiye ne din nede ahlak üzerine kuruldu ama kendisi burada keyif catiyor ve hic de Islami bir devlete tasinmayi aklindan bile gecirmiyor. Tabiiiii bahaneleride hemen hemen hazir ! Efendim zaten Islami Devlet yok niye gideyim ki.
Yazdiklarin Ali Kemal Beyi hatirlatiyor lk önce düsmani över sonra da kendi Milletini Vatanini kötüler. Allah sana akil fikir versin bu Vatan size ragmen kuruldu.
Trabzonlu seni severim bilirsin. Senin gibi düsünenlerin aksine kafan iyi calisiyor.
Ama bu yaptigin iste saygisizlik! Senin icin din ne kadar önemliyse benim icin kimligim o kadar önemli. Insanlar kendi egemenliklerini koruyabilmek icin olmazi basardilar. Buna ancak saygi duyulur. Din herkesin kendi meselesi, her insanin kendisinin bilecegi bir is.
Sen vatani kurtarmak ugruna canini veren insanlara fuzuli diyemezsin. Ben de bilirim senin önem verdigin kisiler hakkinda atip tutmayi. Sana ve mensubu oldugum halka saygidan yapmiyorum.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen