Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Anti Erdogan Thread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Ehh sende artik Jihad etmek icin gelirsin Türkiye'ye :D

Insallah!

Burda bazi arkadaslarimiz cok cesaretli bence Rambo modundan cabuk cikin.

Muhakkak miliyetcilik ve kibir kahru perisan olacak.Niye uyanmak istemiyor benim salak halkim?

Türkiye Türkiye Türkiye Vatan Bölünmez falan....

Bence Türkiye ne din nede ahlak üzerine kurulu.Yazik bu sistem icin canini verenlere.Fuzuli!

Benim düsüncem böyle.

Saygilar

Zuletzt bearbeitet:
Insallah!

Muhakkak miliyetcilik ve kibir kahru perisan olacak.Niye uyanmak istemiyor benim salak halkim?

Bence Türkiye ne din nede ahlak üzerine kurulu.Yazik bu sistem icin canini verenlere.Fuzuli!

Benim düsüncem böyle.

Saygilar

Avrupa'da yasayan bir "Müslümana" göre Türkiye ne din nede ahlak üzerine kuruldu ama kendisi burada keyif catiyor ve hic de Islami bir devlete tasinmayi aklindan bile gecirmiyor. :) Tabiiiii bahaneleride hemen hemen hazir ! Efendim zaten Islami Devlet yok niye gideyim ki. :D

Yazdiklarin Ali Kemal Beyi hatirlatiyor lk önce düsmani över sonra da kendi Milletini Vatanini kötüler. Allah sana akil fikir versin bu Vatan size ragmen kuruldu.

Insallah!

Benim düsüncem böyle.

Saygilar

Trabzonlu seni severim bilirsin. Senin gibi düsünenlerin aksine kafan iyi calisiyor.

Ama bu yaptigin iste saygisizlik! Senin icin din ne kadar önemliyse benim icin kimligim o kadar önemli. Insanlar kendi egemenliklerini koruyabilmek icin olmazi basardilar. Buna ancak saygi duyulur. Din herkesin kendi meselesi, her insanin kendisinin bilecegi bir is.

Sen vatani kurtarmak ugruna canini veren insanlara fuzuli diyemezsin. Ben de bilirim senin önem verdigin kisiler hakkinda atip tutmayi. Sana ve mensubu oldugum halka saygidan yapmiyorum.

Trabzonlu seni severim bilirsin. Senin gibi düsünenlerin aksine kafan iyi calisiyor.

Ama bu yaptigin iste saygisizlik! Senin icin din ne kadar önemliyse benim icin kimligim o kadar önemli. Insanlar kendi egemenliklerini koruyabilmek icin olmazi basardilar. Buna ancak saygi duyulur. Din herkesin kendi meselesi, her insanin kendisinin bilecegi bir is.

Sen vatani kurtarmak ugruna canini veren insanlara fuzuli diyemezsin. Ben de bilirim senin önem verdigin kisiler hakkinda atip tutmayi. Sana ve mensubu oldugum halka saygidan yapmiyorum.

Muharrem İnce : " Ne Kadar Eğitirsen Eğit, Bunların Cibiliyetinde Cumhuriyet Düşmanlığı Var."

Avrupa'da yasayan bir "Müslümana" göre Türkiye ne din nede ahlak üzerine kuruldu ama kendisi burada keyif catiyor ve hic de Islami bir devlete tasinmayi aklindan bile gecirmiyor. :) Tabiiiii bahaneleride hemen hemen hazir ! Efendim zaten Islami Devlet yok niye gideyim ki. :D

Yazdiklarin Ali Kemal Beyi hatirlatiyor lk önce düsmani över sonra da kendi Milletini Vatanini kötüler. Allah sana akil fikir versin bu Vatan size ragmen kuruldu.

Isin komigi gidipte bir de dagdan gelip bagdakini kovuyorlar genellikle Araplar. Adamlarin karilarini bacilarini ediyorlar, kendi kiz kardeslerine gelince namus ortaya cikiyor. Sudi Arabistana hacla giremiyorsun, en temel haklardan yoksunken, adam burda piskin piskin din özgürlügünden bahsediyor. Yetmiyor adami bir de dövüyorsun. Kadinlari acik diye "sen orospusun" diyerek assaliyorsun ve senin yasam tarzina uyum saglamasini bekliyorsun.

Ben de hayvanligin bu kadarina pes dogrusu diyorum

Isin komigi gidipte bir de dagdan gelip bagdakini kovuyorlar genellikle Araplar. Adamlarin karilarini bacilarini ediyorlar, kendi kiz kardeslerine gelince namus ortaya cikiyor. Sudi Arabistana hacla giremiyorsun, en temel haklardan yoksunken, adam burda piskin piskin din özgürlügünden bahsediyor. Yetmiyor adami bir de dövüyorsun. Kadinlari acik diye "sen orospusun" diyerek assaliyorsun ve senin yasam tarzina uyum saglamasini bekliyorsun.

Ben de hayvanligin bu kadarina pes dogrusu diyorum

Allah diyip sadece yiyorlar din ebediyati yapiyorlar, 5 vakit namaz, Cumalari kacirma, Zekat öde, Umreye git ohh cennetlik bilet kesildi diye düsüniyorlar.

Bak mesela dinci diye gecinenler basörtülü kadinlara özel bir anlam verirler ama süriyede basörtülü kiz bogarak öldürüldü hemde El Kaida tarafindan ama bunlarin hic sesi cikdi mi? Cikmaz tabi okadar uyusmuslar ki esir olmaya bile ragzi bu tip insanlar.

El Kaide türbanl

Adamlarin kafasi bu iste

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Anhänge

Senaryo: Türkiye ile Mücahitler arasindaki savas.

Benim düsüncem saglam! Herkes istedigini düsünsün ve inandigi gibi yasasin.

Iftiralara cevap vermeden sana kafamdakilerini bir, iki cümlede anlatayim.

Karsimda Kafir ile Münafik olsa Kafiri tercih ederim yada daha dogrusu met ederim! En azindan adamin/devletin durusu ve düsüncesi saglam!

Ben dürüst adami severim! Öyle Islam mislam münafiklik yapan bir devlet icin ölmek gelmiyor icimden.Ha düsmanlarimiz kafir olur senaryo degisir. Genel olarak elestirdim fakat korunmasi gereken Müslüman kardeslerim oldugu icin elimdn gelen yardimi yaparim o ayri.

Saygilar
- - - Aktualisiert - - -

Senaryo: Türkiye ile Müjahitler arasindaki savas.

Öncelikle bu senin düsüncen saygi duyuyorum.

Ben asla atalarimizin mücadelesine fuzuli demedim! Ben su anki türkiye icin ölmek(yukardaki senaryo) caiz degil yani fuzuli dedim.Delil nedir peki? Islam! Düsmanlarimiz kafir olur ve mücadele ederim o ayri tabi.

Insanlarin niyeti cok önemli bu dogru.

Ama senin icin kimlik daha önemli oldugu icin kendine göre haklisin evet.

Saygilar.

Zuletzt bearbeitet:
Yeni Ses kaydi - Alo Fatih Sarigülü sansürle :)

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

sarigul-tweet.jpg

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben