Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Anti Erdogan Thread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Mustafa Sarigül ve Abdullah Gül sizin sonunuzu getirecek.

Bunu sana Hoca Efendimi dedi?

Tayyip ve Fethosun didismesi en cok chpnin isine geliyor göründügü gibi.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Istanbulu versinler yeter. Gerci bu CHPden de bir cacik olmaz ya basiretsiz kelekler.

Sen AKPnin algi ve etkisinde kalmisin. CHP güclü adaylari var Mansur Yavas Ülkücü Ankarayi alabilir ve Istanbul da Mustafa Sarigül cok güclü ve bütün sehirlerdede CHP ve MHP cok hizla oy kazaniyor onun icin AKP büyük sehir yasasini cikardi kücük sehirleri büyüklere baglayip oylari ve ilceleri kurtarmak icin.

Dünyada kiz kalmasaydi Bülent Ersoyla mi evleneceksin? Sanki Erdogan cok güzel isler yapmisda alternatif yok diyorsunuz.

- - - Aktualisiert - - -

Bilemem,ama Tayyipin Cemaatden cekindigini düsünüyorum.Gülen Cemaati Türkiyede güc kazaniyor,bazi Devlet organlarina adamlarini yerlestirmisler.
Buda Tayyipin isine gelmiyor.

Ne istediniz de vermedik diyen de Tayyip.

Bilemem,ama Tayyipin Cemaatden cekindigini düsünüyorum.Gülen Cemaati Türkiyede güc kazaniyor,bazi Devlet organlarina adamlarini yerlestirmisler.
Buda Tayyipin isine gelmiyor.

Aslinda bakarsan benim de pek hosuma gitmiyor Fetullahin bu kadar önemli yapilanmalarin icine sizmasi. Su an icin AKPyi alt edebilecek tek kisi Feto. Benzinin litresi 5 lirayi asti bu arada. Liranin deger kaybetmesinin ilk sancilarini yasiyoruz.

Ne günlere kaldik, kendimi olumsuzluklara sevindigim icin vatan haini gibi hissediyorum :D

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben