Gelmis yine yirtik amin beyaz feryadi.
Banazda nerden cikti, atayim belki tutar mi diyorsun bokumun ince ince tüten dumani,
sen birak benim üzerime saksiyi yormayida, gelelim senin bu faschist takintilarina.
Bayagi sacmalamissin, kizim ben senin beyaz yunan oldugunu iki günde anladim,
üstünde lekeler gördüm, bugün cin ordusu gibi manevra yaptim bedeninle, lekesiz pürü pak bembeyaz oldun.
Yarin millete fazla yaklasma, götten cikmis firlama ibne oldugunu anlamasinlar, bayram parandan kisarlar.
..
Kes tantanayı sürtük.Gece Gece etirme içine! Hangi kerhanede dünyaya geldiğini bilmem ama iki itin köprü altında ilişkiye girmesi sonucu meydana geldiğin kesin,Kekelemeden cevap ver sen topmusun topmusun? Masoşistmisin oğlum sen? Götünün dağılmıs olmasına rağmen Ahkam kesiyorsun ya helal...kaza sonucu dünyaya gelen itin oğlu seni,bayram gecesi bile rahat duramadın amk sürtüğü!Gece Gece azdın sen piçin ürünü.Soysuz bir dönme olmasan verirdim bir çuval kemik,boşuna havlama...Bu ara Toruko hakklıymış,sikişmis Tavuğun Türkçesi var sende,uşaktan adam çıkmaz dedik anlamadın,ne de meraklımışsın kendini rezil etmeye.Ağzına yüzüne bulastırmışsın resmen,sil şu yüzünü ve altını değiştir,kokutmaya başladın ortalığı!
Schade das man das nicht übersetzen kann. Das ist hohe Beleidigungskunst. :121:
Wie findest du meinen Freestyle part? Ich habe Talent demi la???)
https://www.facebook.com/photo.php?v=742117705847644&fref=nf
Wo ist Erdogan, wenn haufenweise Turkmenen im Irak abgeschlachtet werden? Wo sind die anderen türkischen Herrscher? Nein, lieber gewähren wir der ISID einen Platz in Istanbul, damit sie ihren Dschihad in der Türkei fortsetzen können.
Tanr?kulu: Hükümet I??D'e ?stanbul'da kamp yeri mi verdi? - Türkiye Haberleri - Radikal
https://www.facebook.com/photo.php?v=742117705847644&fref=nf
Wo ist Erdogan, wenn haufenweise Turkmenen im Irak abgeschlachtet werden? Wo sind die anderen türkischen Herrscher? Nein, lieber gewähren wir der ISID einen Platz in Istanbul, damit sie ihren Dschihad in der Türkei fortsetzen können.
Tanr?kulu: Hükümet I??D'e ?stanbul'da kamp yeri mi verdi? - Türkiye Haberleri - Radikal
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen