U nonen ja qifsha..ky u kon para 1 vit ne Vala Mala Show e lypke perkthyse qeni i keq.
Hajt det vjen edhe niher e nonen kan mja qinun.
ey ni pytje e kom.
Qka osht Dropulli??
Leter Arian "patriotit"
Para nje muaji gjatë një bisede me nje gazetar të njohur ne Prishtinë, i cili ka mbaruar gazetarinë në Tiranë, na rastisi biseda, se kush në Kosovë dhe Shqipëri sheh ëndrra me sy çelë për Serbinë dhe serbët. Unë i përmenda nja 3-4 emra prej shqiptarëve këtu në Kosovë, ai i përmendi dy emra nga Shqipëria. Andi Bushati dhe Arian Çani, tha miku im, ëndërrojnë dhe i kanë idol shkiet dhe Serbinë.
U binda kur lexova artikullin tënd se sa ndjenë dhimbje për serbët për humbjen e Kosovës. Duke kujtuar konstatimin e shokut tim, nuk më erdhi çudi fare.
Por unë kam disa pyetje për ty, a të ka ardhur keq ndonjëherë se për 100 vitet e fundit kur shkiet (serbët si i quan t'i me admirim) kanë përgjysmuar dhjetëra herë trojet shqiptare në Kosovë dhe vendbanimet tjera me shqiptarë në ish-Jugosllavi, nëpërmes spastrimeve etnike, shpërnguljeve, vrasjeve, përdhunimeve.
A ndjenë t'i keqardhje për vrasjen e 10 mijë shqiptarëve vetëm në luftën e fundit, a ndjenë keqardhje për 4 mijë të zhdukur, 2 mijë prej të cilëve ende nuk dihet eshtrat ku i kanë, për 4 mijë femra shqiptare të dhunuara... A ke ndjerë keqardhje për varrezat masive në Batajnicë... A e din sa shqiptarë janë gjetur aty...A ke dëgjuar ndonjëherë për 120 mijë shtëpi shqiptare të djegura.. 1 milion refugjatë... A ke dëgjuar ndonjëherë sa nëna shqiptare të Kosovës kanë plagë të rënda për fëmijët e tyre që janë masakruar para syve të tyre, prej atyre që t'i ndien keqardhje dhe ke admirim për ta.. A ke dëgjuar t'i more kokë derr ndonjëherë për Prekazin, Abrinë, Krushën e Vogël, Çabratin, Likoshanin.... A ke dëgjuar ndonjëherë se çdo i treti shqiptar i Kosovës ka kaluar nëpër duart e UDB-së, pikërisht për shkak se janë shqiptarë dhe kërkojnë si të gjithë popujt e botës që të jetojnë të lirë...
Unë jam shqiptar nga Kosova, t'i sigurisht nuk e kupton gjuhën time, sepse kur ke qenë një herë në një emision në Kosovë, për të treguar urrejtjen tënde ndaj Kosovës ke marrë përkthyes me vete, gjoja se t'i nuk e kupton shqipen e gjysmës së kombit.
Unë të kisha lutur që ta gjesh një përkthyes, ta kuptosh këtë letër dhe ta dish që nëse më del para sysh kam me ta prish atë fytyrë të grekut dhe shkaut që e ke.
Kjo leter është dërguar edhe në adresën personale të nostalgjikut shka (ariancani@gmail.com)
tani do te vjen ardiani dhe na thet mos shkruani shqip sepse serbet dhe greket nuk na kuptojn fare
tani do te vjen ardiani dhe na thet mos shkruani shqip sepse serbet dhe greket nuk na kuptojn fare
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen