Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Autoputevi Srbije

mi_srbi schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
mi_srbi schrieb:
ti meni pricas obicna si ovnara ko nema blage veze o crnojgori.

ti 32% srba nisu dosli iz srbije nego su uvek ziveli tu kao i ovi drugi 42% crnogoraca. ti 42% crnogoraca su pre svi bili srbi kao i ovi 32% sto su ostali srbi pa je vreme doslo da se gledjau kao etnicki crnogorci a ti 32% srba su ostali srbi.

oces da kazes da je njegos doso iz srbije? stvarno si bre glup decko

njegos je bio crnogorac, inace nebi pisao pjesme o CRNOJ GORI
i ti 32% su sad obicna peda, zato sto su looseri :lol: :lol: izgubili su :(
a ovaj rest sad zivi bez problema, sad je sve bolje. nema vise srpkih znakova po podgorici :wink: i po bijelom polju.
kad ulzis u BP-City, kako su fino objesene CRNOGORSKE zastave.. 8) :lol: :wink:

ti blage veze nemas.. :wink:
Crna Gora nije republika srpska.. ili sta ja znam..

ee i jos ovo:

WIR SIND die mehrheit.. 55,6% DA = crnogorci,muslimani..
IHR sind minderheit.. 44,4% = srbi, i taj mali dio crnogorca sto imaju djecu sto studireju u srbiji, pa su zato i glasali za NE.. :wink:

Nikad nisu ni bili srpski znakovi po crnojgori,crnagora je bila sama i ispod SCG i SFRJ samo nisu bili granice a tek su bili i granice.meni se ovako isto vise svidja da srbija ima svoju himnu i zastavu.ali nema to veze sa time da je crnagora i srbija kao dva oka.

a da ja njegos crnogorac to je tacno jel svaki pravoslavac je etnicki crnogorac dal se gledo kao srbin ili ne to nema veze.kako ide pesma "na lovcenu njegos spava na lovcenu njegos spava,naj milija srpska glava naj milija srpska glava". 8)

i opet si pogresio sa referendumom...

44,5% crnogoraca su glasali za NE a 30% za DA i jos vi 25% Bosniaci,Siptari i Hrvati ste glasali uz 30% crnogoraca za DA.

da, ali opet ti kazem: ti 32% od ti 44,5% su srbi, pravi srbi. znas?

Momce-Crnogorce schrieb:
mi_srbi schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
mi_srbi schrieb:
ti meni pricas obicna si ovnara ko nema blage veze o crnojgori.

ti 32% srba nisu dosli iz srbije nego su uvek ziveli tu kao i ovi drugi 42% crnogoraca. ti 42% crnogoraca su pre svi bili srbi kao i ovi 32% sto su ostali srbi pa je vreme doslo da se gledjau kao etnicki crnogorci a ti 32% srba su ostali srbi.

oces da kazes da je njegos doso iz srbije? stvarno si bre glup decko

njegos je bio crnogorac, inace nebi pisao pjesme o CRNOJ GORI
i ti 32% su sad obicna peda, zato sto su looseri :lol: :lol: izgubili su :(
a ovaj rest sad zivi bez problema, sad je sve bolje. nema vise srpkih znakova po podgorici :wink: i po bijelom polju.
kad ulzis u BP-City, kako su fino objesene CRNOGORSKE zastave.. 8) :lol: :wink:

ti blage veze nemas.. :wink:
Crna Gora nije republika srpska.. ili sta ja znam..

ee i jos ovo:

WIR SIND die mehrheit.. 55,6% DA = crnogorci,muslimani..
IHR sind minderheit.. 44,4% = srbi, i taj mali dio crnogorca sto imaju djecu sto studireju u srbiji, pa su zato i glasali za NE.. :wink:

Nikad nisu ni bili srpski znakovi po crnojgori,crnagora je bila sama i ispod SCG i SFRJ samo nisu bili granice a tek su bili i granice.meni se ovako isto vise svidja da srbija ima svoju himnu i zastavu.ali nema to veze sa time da je crnagora i srbija kao dva oka.

a da ja njegos crnogorac to je tacno jel svaki pravoslavac je etnicki crnogorac dal se gledo kao srbin ili ne to nema veze.kako ide pesma "na lovcenu njegos spava na lovcenu njegos spava,naj milija srpska glava naj milija srpska glava". 8)

i opet si pogresio sa referendumom...

44,5% crnogoraca su glasali za NE a 30% za DA i jos vi 25% Bosniaci,Siptari i Hrvati ste glasali uz 30% crnogoraca za DA.

da, ali opet ti kazem: ti 32% od ti 44,5% su srbi, pravi srbi. znas?

da pravi crnogorski srbi upravu si,a ti si Bosniak(Musliman) a oni 32% crnogorci uvek bili tu de su sad.

mi_srbi schrieb:
West_Mostar schrieb:
jetz haben dir doch gerade alle montenegriner gesagt das du dumm bist und nicht im recht,und suma weist du was :lol: sogar bih hat meereszugang nur serbien nicht :lol: :lol: :lol:

http://de.wikipedia.org/wiki/Mittelmeeranrainerstaaten

Die alle Montenegriner die du genannt hast sind alles verstecke Bosniaken(Muslimani) hinter dem montenegrinische Vorhang. :lol:

daher zählt ihre meinung so viel --------> NICHTS :!:

bei den refurendum hat man schon gesehen wie viel UNSERE MEINUNG zählt.. :lol: :lol: :lol: :lol:

und ich hab das gefühl, das es wiiiiirklich viel gezählt hat.. :lol: :lol:

West_Mostar schrieb:

schau suma :lol: weites und tiefes herzegowinisches meer,jetz poste mal die sandstrände von kragujevac und jagodina :lol:

aber ich bevorzuge doch lieber dass hier

und schau hier alleeeeees sand sogar 50 meter ins meer kannst du laufen alles sand unter den füsse genau wie in der morava :lol: :lol:

Bevorzuge lieber das hier auf einen Blick...

Budba Becici(schönst naturstrand Europas auserwählt in den 70ern) und Sveti Stefan
budvanoc.gif

Momce-Crnogorce schrieb:
mi_srbi schrieb:
West_Mostar schrieb:
jetz haben dir doch gerade alle montenegriner gesagt das du dumm bist und nicht im recht,und suma weist du was :lol: sogar bih hat meereszugang nur serbien nicht :lol: :lol: :lol:

http://de.wikipedia.org/wiki/Mittelmeeranrainerstaaten

Die alle Montenegriner die du genannt hast sind alles verstecke Bosniaken(Muslimani) hinter dem montenegrinische Vorhang. :lol:

daher zählt ihre meinung so viel --------> NICHTS :!:

bei den refurendum hat man schon gesehen wie viel UNSERE MEINUNG zählt.. :lol: :lol: :lol: :lol:

und ich hab das gefühl, das es wiiiiirklich viel gezählt hat.. :lol: :lol:

Klar hat es gezählt sonst wäre SCG heute noch zusammen da 44,5% Montis gegenüber 30% Montis für NE gestimmt haben,aber vielleicht besser so das die getrennt nebeneinader leben.

geile aussicht aus kragujevac :lol: :lol: in den 70 ?top aktuell in dem fall :lol: :lol: oder meintest du 07 :lol: :lol:

aber schönes bild der montenegrinischen küste,sehr schade das serbien eben kein meer hat :cry: :cry: sehr sehr schade

Zurück
Oben