Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

BEERDIGUNG VON JOSIP BROZ TITO

500 jahre haben wir ihnen in die eier getretten und sie dann abgeschüttelt...euch mussten wir die ungarn vom arsch runter schütteln so zugeritten haben sie euch das ihr schon fast zusammengewachsen seid....dann haben wir euch kultur und sprache wieder beigebracht und nicht zu vergessen messer und gabel habt ihr neben den ganzen menschenrechten noch von uns gekriegt und wie dankt ihr uns das??????????????

:toothy2: (danke an metko)

SLAVA MU JE VJECNA.

Tito pomozi nam,posalji nam pomoc sa neba,da se ovaj prokleti juzno slavenski narod opet stvori tako da smo opet svijetska sila.

sa neba?

prvo jednom tito je bio ateista
drugo tak tako je u pakao.

lenin je reko da se komunisam ne moze uvest na balkanu dok se srpska ledja ne slome. da nikada nismo stvorili jugoslaviju i odmah srbi svoju drzavu stvorili, bili bi neko i nesto i to 100 % bez rata. hrvati bi imali svoju drzavu i slovenci i nikada nebi ratovali sa ustasama posle 45.

tek stvaranje jugoslavije je ogroman broj zrtva izazvao.

svi pricaju da je bilo dobro; koliko ex- jugos su otisli 70ih i 80ih pre rata e moj brale ti mora da se nacitas jos najmanje 10 knjiga da bi shvatio sta je taj komunisam nama doveo. naravno da su neki i dobro ziveli ali ako ti nije bilo misljenje kao partiji najebo si i to bilo gde u bivsoj yugi.

nikada nije trebalo da bude Jugoslavija nikada.

mi srbi smo naj ne slozni narod na balkanu mi dasmo slozni svi drugi bi nam lizali dupe eve nam kurac sada. hrvati nam se smiju iza ledja i jos nas gone na svaki moguci nacin i to smo sami krivi.

nama na balkanu niko nije kriv mi smo se izdali i to ti je prava tragedija.

mi smo najveca prodana i naravno voljena kurva.

dok ne ocistimo svoje redove djubrad nema nista od srbije jebace nas skroz.

vidicete odcepace nam jos bujanovac i presevo i na neki nacin ce jos stvoriti republiku vojvodinu. a ustase ce izterati sve srbe iz hrvatske.

doce dan kad bude opet srpski ustanak!

sve drugo nek ide u kurac.

sa neba?

prvo jednom tito je bio ateista
drugo tak tako je u pakao.

lenin je reko da se komunisam ne moze uvest na balkanu dok se srpska ledja ne slome. da nikada nismo stvorili jugoslaviju i odmah srbi svoju drzavu stvorili, bili bi neko i nesto i to 100 % bez rata. hrvati bi imali svoju drzavu i slovenci i nikada nebi ratovali sa ustasama posle 45.

tek stvaranje jugoslavije je ogroman broj zrtva izazvao.

svi pricaju da je bilo dobro; koliko ex- jugos su otisli 70ih i 80ih pre rata e moj brale ti mora da se nacitas jos najmanje 10 knjiga da bi shvatio sta je taj komunisam nama doveo. naravno da su neki i dobro ziveli ali ako ti nije bilo misljenje kao partiji najebo si i to bilo gde u bivsoj yugi.

nikada nije trebalo da bude Jugoslavija nikada.

mi srbi smo naj ne slozni narod na balkanu mi dasmo slozni svi drugi bi nam lizali dupe eve nam kurac sada. hrvati nam se smiju iza ledja i jos nas gone na svaki moguci nacin i to smo sami krivi.

nama na balkanu niko nije kriv mi smo se izdali i to ti je prava tragedija.

mi smo najveca prodana i naravno voljena kurva.

dok ne ocistimo svoje redove djubrad nema nista od srbije jebace nas skroz.

vidicete odcepace nam jos bujanovac i presevo i na neki nacin ce jos stvoriti republiku vojvodinu. a ustase ce izterati sve srbe iz hrvatske.

doce dan kad bude opet srpski ustanak!

sve drugo nek ide u kurac.

Jebes komunizam,bar da postoji jedna federacija medju nasim narodima,kao S.A.D.

Vojvodina nece se nikada odvojiti posto nas jos 70 % ima u Vojvodini i izracunali su da ce se dic broj Srba u Vojvodini za 25 godina na vise nego 90 % Srba.

Neka uzmu Bujanovc i ta sela,a mi sever Kosova.

schade ist nur, dass die meisten titoisten heute versteckte cetnikhunde sind, siehe mastakilla.

ansonsten war tito bestimmt die beste alternative im 2. wk.
Na wenn du das sagst wollen wir das mal glauben:app:
Schau lieber in den Spiegel, bevor du andere beschuldigst Cetniks oder Faschisten zu sein mein lieber CoolinBan, wir haben deine Meinungen schon zu oft gehört:rolleyes:

hammer was man sich so alles von kloarten reinziehen muss.....wer hat den 1000 jahre austro ungarische eier gelutscht ohne einen aufstand ???

wenn jemand kämpfer ist auf dem balkan dann ganz klar die serben und das wird dir jeder der ein bissel plan hat von geschichte bestätigen...nicht wir serben haben mehrere hundert tausend wehrlose im 2.wk geschlachtet sondern eure koraten waren es .

Red nicht so geschwollen daher , Serben und Krieg gewinnen ist ein wiederspruch in sich.
Einmal einen Krieg gewonnen , und das bloß weil ein Kroate euch führte.:rolleyes:

Zurück
Oben