Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

kann schwer sagen wen ich besser finde ...
beide treffen wie am fließband ...
djurdjic führt sogar die liste in norwegen an obwohl er nichtmal mehr dort spielt :X
djordjevic hat heute getroffen beim 1:0 sieg für nantes ...

besten scepovic / lekic raus ... und die zwei rein ... aber svinjisa denkt halt anders

Lekic sowieso.

[h=2]Matić neće da igra za Srbiju[/h]http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:404718-Matic-nece-da-igra-za-Srbiju-Mihajlovic-Uvredjen-je

war zu erwarten....

Pozdrav
Baba

Vratili se Lomić i Rukavina, debi Đorđevića i Milivojevića

Selektor srpske reprezentacije Siniša Mihajlović je objavio spisak fudbalera na koje računa za poslednji test koje "orlove" u 2012. godini očekuje protiv Čilea u sredu u Sent Galenu. Selektor je u nacionalni tim, kao što je i bilo najavljeno, vratio Marka Lomića, levog beka moskovskog Dinama i Antonia Rukavinu, desnog beka Valjadolida, dok su debitantske pozive dobili Luka Milivojević, vezni igrač Crvene zvezde i Filip Đorđević, "perjanica" francuskog drugoligaša Nanta i prvi strelac Lige 2.

Reprezentativci Srbije će se okupiti u Sent Galenu, a pre meča, koji je zakazan za sredu, će odraditi dva treninga, u ponedaljak i u utorak, dok je prvi trening zakazan za 17 časova na stadionu "AFG Arena".

Nacionalni tim Srbije će ovim duelom staviti tačku na ne baš uspešnu 2012. godinu, dok ih naredni takmičarski meč očekuje 22. marta sa Hrvatskom, a četiri dana kasnije selekcija Škotske dolazi u Srbiju, dok "orlove" prethodno očekuje prijateljska provera šestog februara.

Spisak igrača:

Golmani: Željko Brkić, Damir Kahriman, Branimir Aleksić

Odbrana: Nenad Tomović, Antoni Rukavina, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Marko Lomić.

Sredina: Raća Petrović, Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Ivan Radovanović, Aleksandar Ignjovski, Ljubomir Fejsa.

Napad: Miralem Sulejmani, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Lazar Marković, Nemanja Tomić, Marko Šćepović i Filip Đorđević.

Uskoro opširnije...

Vratili se Lomi? i Rukavina, debi ?or?evi?a i Milivojevi?a - Srpski fudbal - Sportal.rs

- - - Aktualisiert - - -

Mihajlović: Stevanović nije zaslužio novi poziv, a Đorđević trenutno bolja opcija od Đurđića

Fudbalska reprezentacija Srbije u Sent Galenu odigraće prijateljsku utakmicu sa Čileom ujednu i poslednju u 2012. godinu. Selekor Siniša Mihajlović kao cilj ove utakmice odredio je rezultat, ali i proveru pojedinih igrača. Takođe, na raspolaganju selektoru pored Nevena Subotića, Zorana Tošića i Nenada Krstičića, neće biti ni Alen Stevanović, jer, kako je Mihajlović rekao, nije zaslužio poziv ovog puta.

- Cilj je uvek rezultat, ali ćemo u ovom meču proveriti koliko mogu novi igrači, kao i oni koji su do sada imali manju minutažu. Pre utakmice sa Hrvatskom u martu imaćemo još jednu proveru, tako da ćemo u Sen Galenu i tada imati priliku da vidimo gde su ti igrači - rekao je Mihajlović, koji ovog puta neće moći na računa na Nevena Subotića.

- Neven je bio pozvan, međutim, povredio se i zbog toga nije bilo razloga da ga zovem.

Mihajlović se takođe osvrnuo na "slučaj" Nemanje Matića, koji je nedavno otkazao dolazak u reprezentaciju.

- Zašto je otkazao? To je pitanje za njega, a ne za mene. Svakom treba da bude čast da igra u reprezentaciji, tako da je to isključivo njegov problem.

Novo ime na spisku Siniše Mihajlovića je napadač francuskog drugoligaša Nanta, kome je dao prednost u odnosu na Nikolu Đurđića iz Helsinborga.

- U ovom momentu Đorđević svojim karakteristikama više odgovara mojim planovima. Poznato je da igramo sa jednim špicem i nije imalo smisla da zovem Maraka Šćepovića, Flipa Đorđevića i Đurđića istovremeno.To ne uznači da Đurđić ubuduće neće dobiti šansu.

Na spisku za duel sa Čileancima neće biti Nenada Krstičića, Zorana Tošića i Alena Stevanovića. Mihajlović je objasnio razloge izostanka trojice fudbalera.

- Krsičić je povređen, ali sam planirao da ga zovem, kada je reč o Tošiću, njega dobro poznajem, ali ga nisam pozvao zbog problema koje ima sa kolonom, da se ne bi povredio. Planirao sam da zovem i Stevanovića, međutim od njegovog trenera Venture sam dobio informaciju da više nije isti. Sa Venturom sam dobar prijatelj i on mi je rekao da je Stevanović po povratku u klub, sa prošlog reprezentativnog okupljanja, izgubio volju i drskost za dokazivanje. Pričao sam i sa njim i on mi je to priznao. Očigledno je da je njegov karakter takav da se olako opusti, naravno, ako se popravi biće ponovo pozvan, ali to u ovom trenutku on ne zaslužuje - istakao je Mihajlović.

Meč sa Čileom će biti odigran u sredu od 20 časova, "orlovi" će igrati u beloj, a Čileanci u crvenoj opremi.

http://www.sportal.rs/news.php?news=86411

Aber ein Ignjovski,Fejsa oder Radovanovic schon ?

3:1 pobeda! War vor Ort und habe es gesehen.. Der Beginn war sehr gut. Hinten kompakt, vorne schnell und kreativ. Nach dem ersten Tor drehten die Chilenen auf. Zum Beginn der 2.HZ kamen sie wieder mit zwei Toren. Die Chilenen äusserst aggressiv. (3 gelbe, eine rote und fast ne Schlägerei)

danke, dass ihr Chile besiegt habt und Chile endlich von Claudio Bhorgi erlöst habt, der Trainer hat seinen Job als Nationalcoach verloren und das zurecht

unter bielsa waren sie richtig gut...
des was ich gestern gesehen hab war eher ... naja

Bhorgi stand schon lange in der Kritik, vorallem wegen der langweiligen und uninsperierten Spielweise, obwohl man mit Vidal und Sanchez zwei Akteure auf Weltklasseniveau besitzt und auch sonst gute Spieler hat, man hat ja gesehen, zu was die in der Lage sind bei der letzten WM. Bin gespannt wer der Nachfolger dieses Trainers wird. Wer hat für Serbien überhaupt getroffen und wer für Chile?

joa haben auch unterm spiel gesagt das der trainer höchswahrscheinlich fliegt bei einer niederlage...
für serbien. lazar markovic, filip djordjevic und filip djuricic
für chile angelo henriquez ... wusste garned dass er für man united spielt

Srbija -

die rote von vidal war ja mal richtig böse ... und sowas in nem friendly :(

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben