Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

Erfolgreicher Spieltag für Anderlecht, bzw. besonders für Mitrovic. 2 Tore und 2 Assists gegen Mehelen.

Mitrović 2 gola i 2 asistencije
Doskorašnji centarfor Partizana Aleksandar Mitrović postigao je dva gola (za sada) u meču Anderlehta i Mehelena.
Protiv Varegema Mitrović je imao dve asistencije, a sada je već na startu meča sa dao gol.

B92 - Sport - Vesti - Mitrovi 2 gola i 2 asistencije

ich hab das gefühl, dass ihm der europameistertitel bei der u-19 gut getan hat!

[h=1]Karadžić: Četiri uslova za moj odlazak[/h]"Taj segment (suđenje) mora da se dovede u red. Očekivali smo pritiske na sudije, posebno posle neuspeha naših klubova na evropskoj sceni. Postoji, međutim, i veliki broj objektivnih pritužbi. Reč je o kardinalnim greškama koje moraju da budu sankcionisane. Za njih ne mogu da postoje opravdanja. Takođe, i situacija u Zajednici Superlige izmiče kontroli, pozabavićemo se i tim problemom. Konačno, o odluci koju sam doneo pre mesec dana i objavio je javnosti, o želji da se povučem, kogu da kažem da se ništa nije promenilo. Ona je na stolu. Želim da čujem šta o tome misle organi FSS, državni organi i krovne organizacije UEFA i FIFA, koje su se u proteklom periodu više puta interesovale za stanje u našoj organizaciji. S tim u vezi, nisam srećan zbog izjave selektora Siniše Mihajlovića koji je rekao da svoj ostanak na kormilu nacionalnog tima vezuje za mene. Smatram da on dobro radi svoj posao. Reprezentacija nije uspela u kvalifikacijama, ali sada je mnogi smatraju za najperspektivniji tim Jugoistočne Evrope i siguran sam da niko ne bi izašao iz ovog okvira igrača, koji su trenutno u reprezentaciji", naglasio je Karadžić.

:))))

nema tu nista od odlaska, taj grobar srpskog fubala hoce da ostane...

^^

Pozdrav
Baba

Opro

das letzte spiel von dejan stankovic im nationaltrikot ... damit rekordspieler .... 103 x für jug/scg/srb gespielt

klasse kerl ... war sich nie zu schade für die nationalmannschaft :tu:

Zurück
Oben