Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Black ops movie

Nemoj da mi kazes, da je jimba il neko drugi isto ovdje prijavljen :D, slog bih dobio

Eno almira ba, sad sam mu napisao da je sonjo...a i ti sta se krijes iza tih nickova sarmo jedna... Nisi bin laden da te traze... Ja svugdje HAM7A muhaha

Eno almira ba, sad sam mu napisao da je sonjo...a i ti sta se krijes iza tih nickova sarmo jedna... Nisi bin laden da te traze... Ja svugdje HAM7A muhaha

Jbg, traze me svugdje :D znas kako me mrze, vidjelo se na MF'u da me ljudi mrze. Che il cav, sam znas da su mi to uvjek nikovi bili.

jarane che vidish ti nashe raje, napravish video, radis 10 sati, dash im ip od servera, dash im ip od teamspeak servera, i oni razglabaju o skillu i jel bolji pc ili konzola ... umjesto da kaze okej je video, nije okej video, samo sam to trazio, meinungen kontash

jarane che vidish ti nashe raje, napravish video, radis 10 sati, dash im ip od servera, dash im ip od teamspeak servera, i oni razglabaju o skillu i jel bolji pc ili konzola ... umjesto da kaze okej je video, nije okej video, samo sam to trazio, meinungen kontash

Jebiga sta ces, takva ti je nasa raja :rolleyes: i uvjek ce tako ostat. Pametuju i znaju bolje haha. Covjece, ostario si da pises sa stim "sh" koji ti to sad fazon majke ti, pokupio sa MF'a jel hahaha

Zurück
Oben