Gugi
Spitzen-Poster
bcs schrieb:Kad pogledas i jeste bilo to jedinstvo...i jesu jeli govna politicari....
ali dosta je bio faktor i kosovo...da je onaj predsednik Podrzio srbiju
da resiju to dole nebi ispalo te frke...i da nije slovenska bacila prvi kamen..
nebi doslo do svega toga.....
samo djabe su otisle nekoliko duse..... zalostno.....
stvarno smo osmo cudo.....sami sebe koljemo nasu krv
prosipali smo.....
Pa znam da je bilo jedinstvo...i sta se tice toga tko je kriv time...ja kazem da smo mi svi!!! Tko privi puca nije kriv...kriv je onaj koji pocinje da se brani jel i on puca!!! Umirali su nam Sinovi, Cerke, Zene, Braca, Sestre, Majke, Otaci, Babe, Dedi, Strici, Strine, Prijatelji...i to godinama...a mi koda nemamo mozak dalje pucamo, bazamo bombe, krademo, ubijamo samim rukama...a za sta??? Da moremo tugovat za tim sta smo imali prije 15 godina!!!
Bratsvo, Jedinstvo, dobru Politiku, I da jebes to sve-nismo gubili osobe koje smo volile i kako kaze swabo= wir hätten niemanden verloren der uns lieb und teuer war!!!
Sta se tice Slovenaca... bili su oni u üametni!!! Oni su odma, kad je tito umro, znali sta ce se desit i nisu htjeli imat nekakve probleme!!! U mojim ocima su oni jedini koji su ostali pametni!!! Od pocetka su rekli..pustite nas na miru...to je vas problem!!!
A sta je sad...iza rata...svako misli da su oni zajebali stvar, a to nije tacno!!! Mi ostali smo zajebali sve!!!
I sad fino pusimo kuraz!!! Tako nam i trabe!!! To smo htjeli!!!